Ratings based on 844 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
97% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Stockholm

Posted May 3, 2015
Överlag mycket nöjd med min vistelse. Ska man hitta något att gnälla över så är det väl frullen. Inte för att den var jättedålig, men det fattades lite grejer.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Apr 19, 2015
Pros: Allt var bra!
Cons: Nej, eventuellt tidigare frukosttider på helger.
Jag är väldigt nöjd med min hotell vistelse. Hotellet var mycket fräscht och hotellpersonalen var väldigt trevliga,
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 18, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Sandrafrom Borås

Bra hotell

Posted Feb 17, 2015 on Hotels.com
Bra läge istan! Mysigt hotell med familjär känsla.
Comment from Hotel Management
Feb 19, 2015 by Hannes Fridlund, Hotel Management
Tack Sandra! Varmt välkommen tillbaka. MVH fam. Fridlund med personal.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 16, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jyrkifrom Sundbybergs stad

Göteborg åter

Posted Feb 16, 2015 on Hotels.com
Personal hade bra bemötande på hotell. Jag gillar då allt är nära till hotell. Jag rekommenderar varmt
Comment from Hotel Management
Feb 19, 2015 by Hannes Fridlund, Hotel Management
Tack Jyrki för din mycket trevliga recension. Välkommen tillbaka! MVH fam. Fridlund med personal.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Kjellfrom Stockholm

Nära Haga

Posted Feb 15, 2015 on Hotels.com
Bra hotell för priset. Ligger centralt nära Haga m.m.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Mariannefrom Stockholm

Mycket revligt men tvålproblem

Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
Mycket trevligt hotell och fantastisk personal. En sak som jag tyckte var besvärligt det var den nya tvålpumpen. Vet inte vad som hände men det verkade som om när jag kom för nära med armen så kom det tvål. Hände tre gånger varav jag givetvis torkade upp. Med vänlig hälsning Marianne och Roger Kommer, som det ser ut idag, tillbaka någon gång i början av juli!!
Comment from Hotel Management
Feb 19, 2015 by Hannes Fridlund, Hotel Management
Tack för din mycket trevliga recension. Får be om ursäkt för våra "smarta tvålpumpar" dom är helt nya och vissa har placerats lite fel. Tack för att du påpekade detta så vi kan justera för nästa gäst! Varmt välkommen tillbaka. Med Vänlig Hälsning fam. Fridlund med personal.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Magnus

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Regina

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com