Ratings based on 337 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Durham

Excellent hotel. Very well located.

Posted Dec 22, 2014
Pros: Location, service, room size, cleanliness, breakfast and service
Great hotel. Clean and quite. Excellent service and location. Only element that makes it slightly less convenient is the non ensuite bedrooms. But the shared toilets are always spotless and clean.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice central location

Posted Nov 22, 2014
I liked the room a lot and the washroom and shower facilities are very clean and well kept. Highly recommend.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Zentral gelegenes Hotel

Posted Nov 13, 2014
Wir haben uns in dem Hotel sehr wohl gefühlt. Zimmer und WC mit Dusche waren einfach aber sauber und geschmackvoll eingerichtet. Service war freundlich. Frühstück war gut. Wir haben nichts vermisst.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Ceciliafrom Växjö

Toppen B and B vid Avenyn

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Mycket bra B and B för en billig peng. Fantastiskt sköna sängar, täcken och kuddar. Rummet enkelt inrett men rent och snyggt. Inga problem att toalett och dusch ligger i korridoren, det framgår dessutom klart och tydligt på hemsidan. Duschrummen är stora och fräscha. Ett plus att det finns handfat på rummen. Frukosten enkel, men bra. Personalet mycket välkomnande och trevlig. Kanonläge mellan Centralstationen och Liseberg och 50 m från Avenyn. Kan knappt bli bättre. Kommer garanterat att bo här nästa gång också.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Ok med tanke på priset

Posted Oct 20, 2014 on Hotels.com
Helt ok med tanke på priset. Enkla rum men fräscha. Dusch och toalett i korridoren var också fräscha. Enklare frukost. Mycket lyhört både mellan rummen och ut på gatan.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Hamburg

Hotel im Stadtzentrum

Posted Oct 19, 2014
Pros: Die Lage des Hotels ist wie schon erwähnt sehr gut. Ebenfalls war ich sehr angetan von der Freundlichkeit des Personals und des Frühstückskaffes.
Cons: Im Zimmer selbst gibt es einiges, was repariert werden müßte! Wasserhahn + Fenstergriffe sind lose!!! Der Abfluss vom Waschbecken ist verstopft.
Location: Sie Beschreibung oben!
Fußläufig sind sowohl die Einkaufsstraße Göteborgs, als auch der Bahnhof und das Fußballstadion zu erreichen. Um die Stadt zu erkunden ist die Lage des Hotels wirklich sehr gut.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 18, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Patrik och Pernillafrom Uddevalla

mkt bra budget hotell

Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
Vi är jätte nöjda med vistelsen. Visst fick vi dela dusch och toalett men allt var fräscht och rent. Fick badrock och tofflor vilket är ett plus. Frukosten fanns det man behöver men inget överflöd.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by mats jacobssonfrom Marmorbyn

Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
Helt ok för det priset.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Bra hotell

Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
Bra hotell med nära till det mesta. Det enda som saknades var dusch och toalett på rummet men det fungerade bra med delat också. Trevlig personal och hygglig frukost.