Ratings based on 1,373 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
94% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Amsterdam

Perfect hotel in the middle of the centre!

Posted Oct 29, 2014
Pros: The rooftop sauna and jacuzzi.
Location: Close to almost everything in the city.
Our stay was extremely enjoyable as always. Great staff, ever so helpful. Great amenities and breakfast. Late check out was no problem against a small fee (200kr). We will return to enjoy many more stays.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Den Bosch

Centraal gelegen design hotel.

Posted Oct 24, 2014
Pros: Zie boven.
Cons: Zie boven.
Location: Midden in de stad, dus vlakbij alles.
Goed: centrale ligging. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijt buffet. Minder goed: kamers lawaaierig door inpandige discotheek op vrijdag en zaterdag. Relatief kleine donkere kamer. Donker komt het vele zwart (design) en klein raam.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Amsterdam

Goed hotel midden in het centrum

Posted Oct 9, 2014
Bij binnenkomst al meteen goed. Ik wilde om 13.00 incheck ipv 15.00 dit was geen probleem. Ook was het geen probleem een extra persoon in de kamer te laten slapen zonder hiervoor te hoeven bijbetalen. Dit in tegenstelling tot andere hotels in Göteborg, waar ze met gemak 20% extra rekenen. Top hotel met top personeel, een aanrader!
2 out of 5
by A verified travelerfrom Stockholm

Hotell med okunnig frukostpersonal.

Posted Sep 23, 2014
Pros: Att de hade qx i foajén och böcker på rummet. Eftermiddags skiftet var trevliga.
Cons: Skaffa laktosfritt till frukosten och te som i alla fall är drickbart.
Location: Läget är centralt mitt på Avenyn. Shopping och resturanger är riktigt nära. Unniverseum och Liseberg är det 10 min att gå eller 3 stopp med spårvagnen
Jag har bott på det här hotellet för ca 10 år sen. Då tyckte jag att det var ett riktigt bra hotell. Nu har hotellet bytt namn och profil till det sämre. Då fanns det löste för oss som inte drack kaffe nu fanns det någon sorts påsar som i bästa fall gick att dricka. På tal om frukost jag ville ha något mer än te och macka för mig helt omöjligt då jag är laktos intolerant och jag inte ens hittade laktosfri mjölk så frågade jag personalen om det fanns någon mjölk eller fil. Frukostvärdinnan tittade på mig och sa : Nej det har vi inte, då det är ett livsstilsval. Jag har aldrig tålt laktos det konstaterades redan i 2 årsåldern. Skulle jag försöka mig på att dricka tex vanlig mjölk så skulle jag sitta på toa i ett par dar och i princip inte kunna lämna . Rummet var långt ifrån tyst då det fanns stora industrifläktar en bit nedan för fönstret. Som tur var fanns det öronproppar i receptionen.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Kajfrom Stockholm

Når inte hela vägen

Posted Sep 17, 2014 on Hotels.com
Jag tycker om detta hotell. Men... Den coola designen tar över så att funktionen får lida. Jag bodde i rum 103 och hade svårt att sova för att sängarna var för hårda. Rummet verkade vara ovanför en personalentré och där stod personal och rökte och pratade. Det kändes som att ljudet gick rakt upp i mitt rum. Inte kul kl. 04.00. Den häftiga designen med sängborden uppe på väggarna gjorde att jag inte hade nånstans att lägga mina saker då jag ville sova. Golvet blev mitt sängbord... Duschen var cool men saknade helt avställningsplats för tvålflaska, som fick placeras på golvet. Inte OK. Frukosten på Brasseri Lipp var superbra! Personalen i receptionen var superbra!
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 13, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 12, 2014 on Hotels.com