Ratings based on 1,038 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
99% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Ludwigshafen

Sehr gutes Hotel mit guter Aussicht

Posted Mar 23, 2015
Pros: Moderne Zimmer
Location: Innenstadt mit Hafen
die Lage war super; die Rezeptionistinnen freundlich; Frühstück super
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified travelerfrom Ludwigshafen

Hervorragende Lage, freundlicher Service

Posted Mar 23, 2015
Pros: Frühstück, modernes Zimmer
Location: Nicht sehr weit vom Stadtzentrum entfernt
die Lage war super; die Rezeptionistinnen freundlich; Frühstück super!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Halmstad

Modern och rent hotel

Posted Mar 9, 2015
Pros: Det moderna utseendet, och utrymmet för många i ett enkelrum. utsikten var också enastående. Svårt att välja mellan dessa.
Cons: Utrusta rummen med extra kuddar o.dyl. Kolla genom Wifi hade problem med att ansluta med min dator, men telefonen fungerade utan svårigheter.
Location: En bit bort från centrum, men med fin utsikt och nödvändigheter i närheten
Under min vistelse fick jag en god upplevelse. Rummet var rent och rymligt. Frukosten var utsökt och personalen hade ett varmt bemötande gentemot mig.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 7, 2015
This was a good hotel and we would stay there again. The bredfast buffet was excellent!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint hotell med fin utsikt

Posted Mar 6, 2015
Trevlig personal, bra läge nära till idrottsanläggningar och shopping
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotell med gratis parkering.

Posted Mar 1, 2015
Det bästa med detta hotellet är att man har garanterad parkeringsplats till bilen. Maten var god, men man fick betala mycket, för lite. Frukosten var mycket väl godkänd. Rummen var godkända. Omgivningen var fin.
5 out of 5
Recommended
for Families
by jeanettefrom Karlslunde

weekend i Göteborg

Posted Feb 2, 2015 on Hotels.com
Det som var negativt var att det låg långt från centrum, men det visste vi ju innan vi bokade! Ett superläckert hotell, wifi fungerade lite dåligt på rummet som på så många andra hotell.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Synøvefrom Larvik

kun en minus sengene

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Flott opphold. Men sengene var veldig harde fikk nesten ikke sove.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Priska

This traveler left a rating score only Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Thomasfrom stockholm

bra

Posted Jan 24, 2015 on Hotels.com
genomresa