Ratings based on 27 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
74% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.7 Room comfort
2.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom fredrikstad

Ett sentralt hotell

Posted Mar 9, 2015
Greit hotell . Stille og rolig strøk. Kunne vært noe mer nøye med rengjøring i kroker , støvtørking og vasket verandaen der duene gjør fra seg .
1 out of 5
by A verified travelerfrom Amsterdam

Nooit meer

Posted Sep 21, 2014
Pros: de ligging van het hotel
Cons: zie 1
Bebloede handdoeken en lakens, scheuren in beddegoed, vieze putlucht in de keuken, raam in douche kan niet open, herrie s avonds tot 00:30 door gillende kinderen van de vele spanjaarden die hier permanent wonen. 2 kakkerlakken weggeharkt, 5 x in de week handdoekwissel is gewijzigd in 3 x, personeel bij incheckbalie is ongeinteresseerd, tv zonder informatie over hoe je moet betalen, handdoeken op de ligbedden liggen al vol om 7 uur, zeker bij de goede ligbedden (zij hebben 2 soorten ligbedden, lekker liggende (dus vol) en minder lekker liggende). Nooit meer, je komt zeker niet tot rust!
3 out of 5
by A verified travelerfrom torino

Provate altro

Posted Aug 25, 2014
Buona posizione, ottima piscina, struttura mal tenuta
3 out of 5
Recommended
for Couples
by colinefrom grenoble

hotel proche des commerces et de la plage,

Posted Apr 16, 2014
Pros: la piscine
Cons: la propreté et le calme
Location: beaucoup de commerces, de restaurants, promenade agréable le long de la mer
ménage correct la première semaine , très rare la deuxième semaine beaucoup de difficultés pour trouver une place gratuite pour se garer problèmes de bruits: travaux, proximité de la rue cuisine très sombre et minuscule
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Rune Chrfrom Sola

Rask service ved uønsket hendelser

Posted Mar 26, 2014 on Hotels.com
Vasking av rom middels, hotellfasilitetene slitt iht aldring av bygninger, beliggenhet i forhold til strand ca 15 min gangavstand, kort vei til supermarked, til kjøpesenterene gangavstand fra 5 til 20 gangavstand. Ved 2 uønskede hendelser på hotellrommet var hotell personell meget flinke i ordne disse sakene på plass ila av kort tid.
4 out of 5
Recommended
by Mortenfrom Danmark

Stille og fredeligt område

Posted Mar 25, 2014 on Hotels.com
God og BILLIG lejlighed
3 out of 5
Recommended
for Families
by Kurt Andersenfrom Stege

Go beliggenhed

Posted Mar 21, 2014 on Hotels.com
Fint hotel til prisen.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Vieillot mais propre

Posted Mar 7, 2014 on Hotels.com
Sejour dans cet hotel à petit prix, on en à pour notre argent.L'hotel est vieillo mais propre.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 5, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by bianca j.from maastricht

top locatie

Posted Nov 11, 2013 on Hotels.com
prijs kwaliteit prima .... eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is aanwezig proper en vriendelijke mensen