Ratings based on 163 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
88% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.2 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 22, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by ROCIO from las palmas

opinion de familia

Posted Apr 19, 2015 on Hotels
Me ha gustado mucho todo en general la atención en el restaurante, recepcion , servicio de limpieza la comida muy rica y variada...la única pega que tengo es que la tv es muy antigua y solo habían 3 canales (ninguno para los niños) el resto genial pensamos repetir ;)
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Kristina

This traveler left a rating score only Posted Apr 18, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Rimelig hotell nær stranden

Posted Apr 11, 2015
Pros: Plasseringen, utsikten, den solrike balkongen på rommet, frokosten og bassengområdet.
Cons: Noen av personalet var utrivelige. overivrig rydding ved frokosten. Rommet var ikke klart før en halv time etter innsjekk. Maten i bassengbaren.
Location: Det er gangavstand til shopping og byen, men mange gode resturanter rundt og nært stranden. 5 euro i taxi får deg til de fleste aktiviteter.
Rimelig og stille hotell nær stranden og strandprominaden som går hele vegen til sanddynene i Maspalomas. Mangde gode resturanter i 10 minutts gange. Stranden var fin med solstoler. Frokosten var god. Bassengområdet var rent og hadde flere basseng med gratis solstoler, parasoller og bar. Maten ved baren var ikke god. Vi hadde rom i øverste etasje. Det var stille om natten. Rommene er noe slitt med vegg til vegg teppe og litt små. Sengene er OK. Utsikten var flott og badet var bra.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Claes from Sweden

Beverly park hotel

Posted Mar 31, 2015 on Hotels
Det mesta OK, något hårda sängar med OK. Underhållningen på kvällen behöver förbättras och ska spelas det piano av Oscar blir det samma träliga låtar varje kväll, behöver varieras mera eftersom det är internationella gäster och inte enbart spanjorer.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 27, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 21, 2015
Pros: good food and good location
Cons: wifii
Location: the location is excellent since you can easily reach every place from the hotel. Bus station, restaurants, beaches, walks on the ocean are close
the staff was polite, friendly and language speakers
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Kjell Arne from Bergen

Over gjennomsnittlig turisthotell

Posted Mar 15, 2015 on Hotels
Hadde et par dager på dette hotellet. Litt slitte rom, men veldig komfortabel med ballkong, fint bad og god seng. Hadde "All-inclusive" og maten var variert og god. Kort vei til stranden, og fin strand promenade inn til sentrum av Playa de Inglish (10-15 min gange).
3 out of 5
Recommended
for Couples
by leif from finnerödja

Bör renoveras

Posted Mar 14, 2015 on Hotels
Mycket slitet i entren, trasiga fotöljer, soffor,liten Tv för så stort rum synd på ett bra läge!
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Oslagbart läge!

Posted Feb 28, 2015 on Hotels
Oslagbart läge, nära stranden! Hotellet behöver dock renoveras, speciellt rummen, heltäckningsmattan var så ofräsch. Frukost-och middagsbuffe ingick i priset och var riktigt bra. Många varierade rätter. Ett stort plus för busshållplats utanför hotellet till bl a flygplatsen.