Ratings based on 160 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
88% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.2 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Rimelig hotell nær stranden

Posted Apr 11, 2015
Pros: Plasseringen, utsikten, den solrike balkongen på rommet, frokosten og bassengområdet.
Cons: Noen av personalet var utrivelige. overivrig rydding ved frokosten. Rommet var ikke klart før en halv time etter innsjekk. Maten i bassengbaren.
Location: Det er gangavstand til shopping og byen, men mange gode resturanter rundt og nært stranden. 5 euro i taxi får deg til de fleste aktiviteter.
Rimelig og stille hotell nær stranden og strandprominaden som går hele vegen til sanddynene i Maspalomas. Mangde gode resturanter i 10 minutts gange. Stranden var fin med solstoler. Frokosten var god. Bassengområdet var rent og hadde flere basseng med gratis solstoler, parasoller og bar. Maten ved baren var ikke god. Vi hadde rom i øverste etasje. Det var stille om natten. Rommene er noe slitt med vegg til vegg teppe og litt små. Sengene er OK. Utsikten var flott og badet var bra.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Claes from Sweden

Beverly park hotel

Posted Mar 31, 2015 on Hotels
Det mesta OK, något hårda sängar med OK. Underhållningen på kvällen behöver förbättras och ska spelas det piano av Oscar blir det samma träliga låtar varje kväll, behöver varieras mera eftersom det är internationella gäster och inte enbart spanjorer.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 27, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 21, 2015
Pros: good food and good location
Cons: wifii
Location: the location is excellent since you can easily reach every place from the hotel. Bus station, restaurants, beaches, walks on the ocean are close
the staff was polite, friendly and language speakers
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Kjell Arne from Bergen

Over gjennomsnittlig turisthotell

Posted Mar 15, 2015 on Hotels
Hadde et par dager på dette hotellet. Litt slitte rom, men veldig komfortabel med ballkong, fint bad og god seng. Hadde "All-inclusive" og maten var variert og god. Kort vei til stranden, og fin strand promenade inn til sentrum av Playa de Inglish (10-15 min gange).
3 out of 5
Recommended
for Couples
by leif from finnerödja

Bör renoveras

Posted Mar 14, 2015 on Hotels
Mycket slitet i entren, trasiga fotöljer, soffor,liten Tv för så stort rum synd på ett bra läge!
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Oslagbart läge!

Posted Feb 28, 2015 on Hotels
Oslagbart läge, nära stranden! Hotellet behöver dock renoveras, speciellt rummen, heltäckningsmattan var så ofräsch. Frukost-och middagsbuffe ingick i priset och var riktigt bra. Många varierade rätter. Ett stort plus för busshållplats utanför hotellet till bl a flygplatsen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Navarra

Es un hotel con una buena ubicacion.

Posted Feb 27, 2015
Pros: La ubicacion, la comida y la relación calidad precio.
Cons: Actualizar la decoración del hotel.
Esta cerca de la playa, la comida es buena y abundante. La moqueta de los pasillos esta deteriorada, y se hecha de menos un secador de pelo en el baño.
4 out of 5
Recommended
for Other
by A verified traveler from Milano

Posted Feb 25, 2015
Pros: La vista del sole e del mare la mattina, le piscine, la vicinanza al mare
Albergo enorme, con un sacco di camere! la nostra camera era con vista sul mare e devo dire che affacciarsi alla mattina e vedere il sole sul mare faceva iniziare subito bene la giornata! come struttura è un po' vecchiotta, soprattutto la moquette nei corridoi, ma tutto sommato la stanza è ok. unica vera pecca è che non c'è il phon in camera e per riuscire ad averne uno devi continuare a passare dalla reception nella speranza che qualcuno l'abbia riportato indietro. alla mattina per la colazione bisogna fare a gara per trovare un tavolo libero, però con calma si trova anche quello.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by David from Stockholm

Bra valuta för pengarna

Posted Feb 13, 2015 on Hotels
Gammalt hotell, men rent och fint. Bra frukost och ok (men lite tråkig och smaklös) middagsbuffé Väldigt hårda sängar!!