Ratings based on 49 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
98% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Madrid

Tranquilo, pero muy aislado y lejos de la playa

Posted Jun 30, 2015
Buena, la piscina estupenda y la habitación muy completa.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Es un bungalow muy tranquilito.esta muy bien

Posted May 25, 2015
Es un bungalows muy tranquilito.muy equipado y muy limpio.y en el bar piscina se come muy bien.y muy bien de precio
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from BB

Schöne Bungalow Anlage...

Posted May 25, 2015
Alles wirklich perfekt... Zimmer ist eher wie eine kleine Wohnung. Wohn-Ess-Küchenbereich-extra Schlafzimmer-schönes Bad und tolle Sitzplatz vor dem Bungalow. Restaurant am Pool Perfekt. Ist bis 23 Uhr offen. Personal sehr freundlich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Würde jederzeit wieder diesen Club buchen. Max. Punktezahl!!!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Apr 22, 2015
Es war sehr angenehm, nicht überfüllt. Gemütliche Anlage, für Pärchen empfehlenswert.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from FIRENZE

POSIZIONE OK PREZZO OK SERVIZI E PULIZIA SCARSI

Posted Apr 14, 2015
RECEPTION E BAR CHIUSI DALLE 22,00 PM ALLE 10,00 AM PRENOTATO PER FAMIGLIA DI 4 PERSONE E I 2 BAMBINI HANNO DORMITO IN QUELLO CHE LORO CHIAMANO SOFA'(DIVANO CON MATERASSINI USURATI) POSIZIONE BUONA PER GIRARE L'ISOLA COMPLESSO SILENZIOSO CON PARCHEGGIO LIBERO FRONTE STRADA SE HAI FORTUNA NEL TROVARLO INDISPENSABILE UN MEZZO MOTORIZZATO PER SPOSTARSI PERSONALE ALLA RECEPTION CORDIALE FORSE A QUEL PREZZO POTETE TROVARE MEGLIO
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Arild from Oslo

Hyggelig opphold på Club Vista Serena

Posted Mar 14, 2015 on Hotels
Hadde et hyggelig opphold med min kone i 9 døgn. Leiligheten var bra, og beliggenheten fin, og sentral på hotellet. Spiste både noen luncher, og middager der, og dette var velsmakende, og rimelig. Hyggelig, og behjelpsom nattevakt, og resepsjonspersonell. Dersom vi skal nevne det som kunne vært bedre, var bl.a. den nattlige støyen fra generatorene i servicehuset, samt noen uinnbudne gjester (kakkerlakker) som vi kunne hvert foruten. Anbefales at det regelmessig blir sprayes bak kjøleskap etc. Musikken på anlegget kunne nok bli litt slitsom etter 10 timer, men her kommer muligens vår alder ( + 70 ) inn i bildet. Våre venner som bodde på nabohotellet,var også veldig begeistret for leiligheten, og beliggenheten !. Vi kommer med andre ord til å booke på Vista Serena ved fremtidige besøk.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Peter from Stockholm

Välskött basic lägenhetshotell med lugnt läge

Posted Mar 12, 2015 on Hotels
Ett bra budgethotell att bo på om man även vill kunna laga egen mat och få lite lägenhetskänsla. Basic inredning med några år på nacken men rent och välskött. Bra och lugnt läge mittemellan Playa Engles och Maspalomas/Meloneras.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Luis from Tenerife

Bonito

Posted Mar 3, 2015 on Hotels
Buen lugar, con personal muy atento y amable.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bello, pulito e Ottima prezzo.

Posted Feb 28, 2015
Prenotato per necessità, ma sono rimasta piacevolmente sorpresa. Lo consiglio vivamente
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by DANIEL from MADRID

Muy satisfechos. Cómodo y personal muy amable

Posted Feb 24, 2015 on Hotels
Las 11:00 es la hora de salida, pero nos dejaron abandonar la habitación a las 13:00. Muy gentiles. A 5 minutos en coche de la playa