Ratings based on 33 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
91% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.2 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted May 19, 2015
Pros: El personal es muy agradable y servicial.
Cons: El hotel está un poco antiguo y el mantenimiento está muy abandonado. Le haría falta renovar las habitaciones, pintura, cortinas, muebles...
Location: Perfectamente situado, al lado de la playa y la avenida de las canteras.
El hotel está fenomenal situado y el personal es muy agradable pero el mantenimiento del hotel está un poquito abandonado, si pintaran, renovaran cortinas, muebles y baños a lo mejor conseguirían una estrella más. si hicieran ésto sería perfecto. A nosotros nos tocó una habitación en la planta 7 y tenía una vista espectacular.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Hotellvurdering

Posted Mar 3, 2015 on Hotels
Mente vi hadde betalt hotellrom m frokost. Den var ikke inkludert for vårt vedkommende. Ikke noe savn, fikk den beskrevet av venner, den var såpass dårlig at vi valgte ikke å betale 6€ for frokosten. Flott beliggenhet.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Elin from Stabekk

Høy pris for dårlig standard

Posted Feb 23, 2015 on Hotels
Hotellet hadde betydelig dårligere standard enn forventet i forhold til pris. Frokosten var helt uten variasjon. Rundstykke smør, ost og skinke. Hotellbetjeningen snakket uhyre dårlig engelsk, vi fikk ingen info ut av dem overhodet. Sengetøy ble skiftet kun 1 gang på 10 dager. Rommet trengte oppussing og utsikten var i hovedsak rett i bygningene over gaten. Vi så stranden fra balkongen som lovet, men i liten grad.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by ingalill

This traveler left a rating score only Posted Feb 7, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Kallt rum utan utsikt

Posted Feb 2, 2015 on Hotels
Lugnt, tyst rum och kallt. Inget fönster ut mot gatan och rakt av ganska dålig service. Frukost okey men absolut inget överdåd. Kommer inte tillbaka hit.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Hanne Lund from Hørsholm

Fint hotel med dejlig udsigt

Posted Jan 17, 2015 on Hotels
Udmærket og billigt hotel med en rigtig god beliggenhed lige ud til den nordlige del af Canteras-stranden. Men spring morgenmaden over og besøg i stedet nogle af de mange cafeer i nærheden. Meget hjælpsomt personale, der sørgede for, at wifi virkede på vores værelse. Dejlig balkon med fantastisk udsigt.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 30, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Torbjørn from Trøndelag

Greit hotell ved stranden

Posted Nov 15, 2014 on Hotels
Eldre standard, men god beliggenhet til strandpromenaden. Alt vi trengte i god avstand, restauranter, barer, supermarked, minibank, taxiplass osv. Enkel frokost, i et halvveis kjellerlokale. Greit nok utvalg, men manglet ofte noe, som ble etterfylt ved forespørsel. Opplevde folk fra gaten kom inn første dag, da lokalet var uten tilsyn. Ellers også en flott takterrasse med godt utsyn over området.
5 out of 5
Recommended
by BEA G from tenerife

Posted Aug 12, 2014 on Hotels
perfect positioned balcony.The hotel couldn't have giving me better.The Canteras yellow beachThe mountains wow what a scene.The receptionist crew were very helpful nothing was a bother and they were able to answer any questions I give to them.The breakfast was buffet with plenty.of variations to choose from all beautifully fresh.The walkways surrounding Aloe are contemporary and kept very clean.Plenty of varied shops .Free Wifi.I had a very good holiday feeling safe
2 out of 5
by Miguel A.

única ventaja es estar cerca de la playa

Posted Feb 9, 2014
No tiene categoría de 3 estrellas Un bufete de desayuno de 10€ para que desayunes de pie porque no hay sitio El embutido ( 3 variedades ) te lo sirves de tupperweares de un frigorífico . Para tostar un pan echas 15 minutos. No hay zumo de naranja. El café malísimo