Ratings based on 29 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
90% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.2 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Kallt rum utan utsikt

Posted Feb 2, 2015 on Hotels.com
Lugnt, tyst rum och kallt. Inget fönster ut mot gatan och rakt av ganska dålig service. Frukost okey men absolut inget överdåd. Kommer inte tillbaka hit.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Hanne Lundfrom Hørsholm

Fint hotel med dejlig udsigt

Posted Jan 17, 2015 on Hotels.com
Udmærket og billigt hotel med en rigtig god beliggenhed lige ud til den nordlige del af Canteras-stranden. Men spring morgenmaden over og besøg i stedet nogle af de mange cafeer i nærheden. Meget hjælpsomt personale, der sørgede for, at wifi virkede på vores værelse. Dejlig balkon med fantastisk udsigt.
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 30, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Torbjørnfrom Trøndelag

Greit hotell ved stranden

Posted Nov 15, 2014 on Hotels.com
Eldre standard, men god beliggenhet til strandpromenaden. Alt vi trengte i god avstand, restauranter, barer, supermarked, minibank, taxiplass osv. Enkel frokost, i et halvveis kjellerlokale. Greit nok utvalg, men manglet ofte noe, som ble etterfylt ved forespørsel. Opplevde folk fra gaten kom inn første dag, da lokalet var uten tilsyn. Ellers også en flott takterrasse med godt utsyn over området.
5 out of 5
Recommended
by BEA Gfrom tenerife

Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
perfect positioned balcony.The hotel couldn't have giving me better.The Canteras yellow beachThe mountains wow what a scene.The receptionist crew were very helpful nothing was a bother and they were able to answer any questions I give to them.The breakfast was buffet with plenty.of variations to choose from all beautifully fresh.The walkways surrounding Aloe are contemporary and kept very clean.Plenty of varied shops .Free Wifi.I had a very good holiday feeling safe
2 out of 5
by Miguel A.

única ventaja es estar cerca de la playa

Posted Feb 9, 2014
No tiene categoría de 3 estrellas Un bufete de desayuno de 10€ para que desayunes de pie porque no hay sitio El embutido ( 3 variedades ) te lo sirves de tupperweares de un frigorífico . Para tostar un pan echas 15 minutos. No hay zumo de naranja. El café malísimo
4 out of 5
Recommended
for Shopping
by A verified traveler

Bra läge

Posted Jan 30, 2014 on Hotels.com
Hotellservicen perfekt, trevlig och hjälpsam personal. Frukostmatsalen kunde varit bättre men fullt OK. Läget perfekt.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Loistava sijainti, erinomainen palvelu

Posted Jan 28, 2014 on Hotels.com
Kokonaisuutena erinomainen. Sijainti hyvä. Aamiaishuonetilat voisivat olla hieman suuremmat. Internet-yhteys muuten kuin omalla pcllä myös paikallaan
1 out of 5
Recommended
by Evafrom Sverige

Hotellet, ett skämt

Posted Jan 19, 2014 on Hotels.com
Vi hade bett om balkong högt upp och utsikt. Vi fick ett rum utan balkong, längst ner mot ett mörkt och kallt schakt. Det gick inte ens att se himlen. Receptionen helt oförstående. Varning för rum 102, det sämsta på hela hotellet. Efter halva tiden fick vi ett rum något högre upp i schaktet. TV:n har bara spanska kanaler. Frukosten mycket påver. Tevatten värmer var och en i en mikro, servetter rivs från en hushållsrulle. Solterrassen på taket har endast fyra solstolar som gästerna slåss om. Det enda bra är hotellets läge. Vi försökte hålla oss borta från hotellet så mycket som möjligt.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Annafrom Stockholm

Bra mellanklasshotell nära stranden.

Posted Jan 7, 2014 on Hotels.com
Bra helhetsintryck, kunde dock ha städat oftare. Helt okej bemötande av personalen. Bra läge nära stranden!