Ratings based on 134 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
90% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Peaceful location

Posted Apr 13, 2015
Relaxed atmosphere. Limited nightlife or activities in April.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Essex

pleasant location...really helpful staff

Posted Apr 5, 2015
The hotel staff were very friendly and helpful from the start. All.you need to know they will help you with and that includes phoning taxis for you and booking trips. The room with a terrace was very spacious for the two of us. No complaints about the size or amenities, however the quality of the towels was poor ( different sizes and even holes). The room was clean but there's always room for improvement. The breakfast was good. No complaints although anything more than 5 days you could get a little bored....but it's always fresh and eggs made to order. The location is great if you don't want to be in the mix of the busy strip. we personally loved the fact we could jump in a taxi for only 8 Euros to the hussle and bright lights. The location was beautiful...The stairs to the beach and the views were stunning. I would stay there again.
4 out of 5
by A verified traveler

Lång till San Agustin och Playa del Ingles.

Posted Mar 30, 2015
Ungefär två timmars extra promenad per dag beroende på avstånd enl ovan.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom DK

Dejligt stor hotellejlighed med flot havudsigt !

Posted Mar 26, 2015
Pros: Hyggeligt værelse med udsigt. 2 elevatorer. pænt og rent og 24/7 reception og god udendørs pool.
Cons: Kaffemaskinen i lejligheden var elendig. Fik den reparetet, men spildte konstant under brug. Skift denne model og spar tid på rengøringen.
Location: Stranden var ikke noget at skrive om, men en kort køretur mod syd på 2-3 kilometer var der flotte strande og gode golfbaner.
Ved ankomst i mørke i lejet bil var hotellet lidt svært at finde, MEN lejligheden var fanstatisk og i bedre stand end ventet. Dejligt udendørs poolområde og dejligt med tagterrasse til solbadning, men lidt ærgeligt at indendørs spa og pool skule koste ekstra. Morgenmaden var fin, men med begrænset udvalg dog med god omelet og æg og bacon der kunne bestilles helt varme. Stranden var ikke noget at skrive om, men en kort køretur mod syd på 2-3 kilometer var der flotte strande og gode golfbaner. Vi spiste godt på Masalomas men spillede på Melonoras med en fantastisk udsigt og kuperet bane. MEN den flotteste strand med turkis lagune og 5-stjernede hoteller ligger en halv times kørsel til Porto Rico og så lige over et lille bjerg til Amadores - virkelig anbefalingsværdigt.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 3, 2015
Kom sent på kvelden, ingen problem å få rommet, ble vist frem til døren og personalet viste oss hvordan vi skulle bruke nøkkelen til å få strøm i leiligheten. Alt fungerte, ønsker alltid at man skifter handklær hver dag. Flott område rundt basseng, og lett å få solseng. Kommer gjerne hit igjen
3 out of 5
by A verified travelerfrom Öland

Posted Mar 3, 2015
Pros: polen, frukosten
Cons: Kunnig reception personal, ej diskriminering av singlar med tidig bokning
Location: Kanske någon minibuss till San Augustin?
Om man reser som singel tilldelas man - trots tidig bokning - det sämsta rummet. Balkongen var hälften så stor som andra rum. Jag varnar för rum 414, 314 och 214. Städningen har inte skett under flera dagar under mina två veckors vistelse i hotellet. Handdukar bytes sällan, var gamla och slitna. Bokar man sig på 4-stjärnig hotell med det höga priset förväntar man sig få bättre service. P.g.a. sen flyg kom jag till hotellet vid 22-tiden. En kvinnlig receptionist ledde mig till ett rum som var redan upptaget, försökte öppna dörren men det gick inte, hon gick för att få hjälp av någon annan, hotellgästen väcktes och trodde att jag var inbrottstjuv eftersom jag var kvar vid dörren till det felaktiga rummet. Ingen ursäkt framfördes varken från receptionisten eller hotelledningen.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

REGULAR SERVICIO. UN CERO PARA EL SPA

Posted Dec 26, 2014 on Hotels.com
Las zonas comunes y la fachada del edificio estan muy bien cuidadas pero el mobiliario de las habitaciones esta obsoleto, aunque limpio y ordenado. Falta de mantenimiento. Intentamos usar el spa dos dias seguidos, con reserva y pago previos pero cuando acudiamos a la hora prevista no habian calentado el agua de la piscina ni jacuzzi ( estaba helado). El primer dia nos emplazaron para el siguiente indicandonos que hablarian con los sres de mantenimiento. Al dia siguiente avisamos desde primera hora y nos dijeron q a las 12 ya estaria preparado y la recepcionista nos aseguro que esta vez el agua estaria templada, pero nos encontramos la misma situacion del dia anterior. Agua helada. La sauna excesivamente caliente. Una hamaca caliente y la otra no funcionaba. El baño turco tampoco funcionaba. Las taquillas de los vestuarios tenian las cerraduras rotas. En general le doy un cero al cuidado del spa. Es una pena porque parecia un sitio acogedor para disfrutar en pareja. Finalmente nos tuvieron que devolver el dinero. (27 euros la pareja por 2 horas, y no 10 euros por persona como indicaba la web... no se si sera precio para españoles)
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jan-Arvefrom Trondheim

God og "søvning" beliggenhet

Posted Dec 18, 2014 on Hotels.com
Rent og ryddig leilighetshotell i en "søvning" del av Gran Canaria. God beliggenhet for turer fra hotellet. Du kan gå helt til Meloneras langs Atlanterhavet. Kort vei med bil opp i fjellene. Las Palmas er heller ikke langt unna. Svært dårlig utvalg av restauranter og barer i nærområdet. Tar 20-30 minutter å gå til San Agustin med flere tilbud.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Todo como uno lo quisiera encontrar!

Posted Dec 9, 2014
Pros: Todo como uno lo quisiera encontrar!
Cons: Todo como uno lo quisiera encontrar!
Location: Todo como uno lo quisiera encontrar!
Todo como uno lo quisiera encontrar! Muy bien! Todo como uno lo quisiera encontrar! Todo como uno lo quisiera encontrar! Todo como uno lo quisiera encontrar! Todo como uno lo quisiera encontrar! Todo como uno lo quisiera encontrar!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom M

Greit hotell for avslapping, utgang for turer.

Posted Dec 5, 2014
Har vært på hotellet før og er også denne gang fornøyd med totalopplevelse av hotellet.