Ratings based on 139 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
90% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Peaceful location

Posted Apr 13, 2015
Relaxed atmosphere. Limited nightlife or activities in April.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Essex

pleasant location...really helpful staff

Posted Apr 5, 2015
The hotel staff were very friendly and helpful from the start. All.you need to know they will help you with and that includes phoning taxis for you and booking trips. The room with a terrace was very spacious for the two of us. No complaints about the size or amenities, however the quality of the towels was poor ( different sizes and even holes). The room was clean but there's always room for improvement. The breakfast was good. No complaints although anything more than 5 days you could get a little bored....but it's always fresh and eggs made to order. The location is great if you don't want to be in the mix of the busy strip. we personally loved the fact we could jump in a taxi for only 8 Euros to the hussle and bright lights. The location was beautiful...The stairs to the beach and the views were stunning. I would stay there again.
4 out of 5
by A verified traveler

Lång till San Agustin och Playa del Ingles.

Posted Mar 30, 2015
Ungefär två timmars extra promenad per dag beroende på avstånd enl ovan.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from DK

Dejligt stor hotellejlighed med flot havudsigt !

Posted Mar 26, 2015
Pros: Hyggeligt værelse med udsigt. 2 elevatorer. pænt og rent og 24/7 reception og god udendørs pool.
Cons: Kaffemaskinen i lejligheden var elendig. Fik den reparetet, men spildte konstant under brug. Skift denne model og spar tid på rengøringen.
Location: Stranden var ikke noget at skrive om, men en kort køretur mod syd på 2-3 kilometer var der flotte strande og gode golfbaner.
Ved ankomst i mørke i lejet bil var hotellet lidt svært at finde, MEN lejligheden var fanstatisk og i bedre stand end ventet. Dejligt udendørs poolområde og dejligt med tagterrasse til solbadning, men lidt ærgeligt at indendørs spa og pool skule koste ekstra. Morgenmaden var fin, men med begrænset udvalg dog med god omelet og æg og bacon der kunne bestilles helt varme. Stranden var ikke noget at skrive om, men en kort køretur mod syd på 2-3 kilometer var der flotte strande og gode golfbaner. Vi spiste godt på Masalomas men spillede på Melonoras med en fantastisk udsigt og kuperet bane. MEN den flotteste strand med turkis lagune og 5-stjernede hoteller ligger en halv times kørsel til Porto Rico og så lige over et lille bjerg til Amadores - virkelig anbefalingsværdigt.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by john from Springfield Fife Scotland

My stay at MarinaSol

Posted Mar 25, 2015 on Hotels
The hotel was welcoming but a bit tired. The staff were great and would gladly go back there.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 3, 2015
Kom sent på kvelden, ingen problem å få rommet, ble vist frem til døren og personalet viste oss hvordan vi skulle bruke nøkkelen til å få strøm i leiligheten. Alt fungerte, ønsker alltid at man skifter handklær hver dag. Flott område rundt basseng, og lett å få solseng. Kommer gjerne hit igjen
3 out of 5
by A verified traveler from Öland

Posted Mar 3, 2015
Pros: polen, frukosten
Cons: Kunnig reception personal, ej diskriminering av singlar med tidig bokning
Location: Kanske någon minibuss till San Augustin?
Om man reser som singel tilldelas man - trots tidig bokning - det sämsta rummet. Balkongen var hälften så stor som andra rum. Jag varnar för rum 414, 314 och 214. Städningen har inte skett under flera dagar under mina två veckors vistelse i hotellet. Handdukar bytes sällan, var gamla och slitna. Bokar man sig på 4-stjärnig hotell med det höga priset förväntar man sig få bättre service. P.g.a. sen flyg kom jag till hotellet vid 22-tiden. En kvinnlig receptionist ledde mig till ett rum som var redan upptaget, försökte öppna dörren men det gick inte, hon gick för att få hjälp av någon annan, hotellgästen väcktes och trodde att jag var inbrottstjuv eftersom jag var kvar vid dörren till det felaktiga rummet. Ingen ursäkt framfördes varken från receptionisten eller hotelledningen.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Håkan from Stockholm

Lovade stort

Posted Mar 1, 2015 on Hotels
Wifi fungerade inte trots att man fick betala extra för det, liksom för spa och inomhuspool. Gym bestod av 3 trasiga konditionsmaskiner för extrakostnad det också.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Ari from Lappeenranta

Terve menoa Marina Soliin !

Posted Feb 12, 2015 on Hotels
Loma-aika 24.1.-7.2.2015. Olin varannut ja myös maksanut parvekkeellisesta hotellihuoneesta. Saavuttuamme Hotelliin huoneeseen ei kuulunut parveketta ja lisäksi huoneen avain ei toiminut kunnolla. Huomautettuani asiasta Hotellin vastaanotossa, minuun suhtauduttiin hyvin penseästi. Vaadin, että meille löytyy hone, jollaisen olimme varanneet. Lopulta vaatimukseen suostuttiin ( Kahden vuorokauden kuluttua) ja saimme uuden huoneen, mutta tuo "pieni" selvittely varjosti koko kahden viikon lomaa. Myös kaikki muut palvelut toimivat ainoastaan lisämaksusta. Viimeinen kerta tuossa hotellissa.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Kirsten from Rødovre

Dejligt hotel - men meget vind

Posted Feb 11, 2015 on Hotels
Rigtig dejligt og rent hotel i stille og roligt kvarter. Meget hjælpsomt og imødekommende personale alle steder. Eneste minus var den vind, som åbenbart altid suser i San Augustin.