Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
94% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by CRISTINA from Madrid

pueblo precioso y vistas chulas

Posted Apr 8, 2015 on Hotels
Fue todo muy bien,el desayuno genial y tiene una terracita en la que se esta fenomenal. El único pero es q los colchones son blandos y no nos resultaron demasiado cómodos.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Dennis from Gibraltar

Very good

Posted Mar 9, 2015 on Hotels
Nice area with clean air and good restaurants.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Huelva

Es un hotel muy agradable

Posted Feb 24, 2015
Pros: la limpieza,los postres caseros,la presión del agua caliente
Location: A la hora de subir a las pistas de esquí hay que tener cuidado de no coger una carretera peligrosa de un solo carril y doble sentido
El hotel está muy bien para ser de dos estrellas. La limpieza inmejorable, la calefacción ideal para la temperatura que hay en Sierra Nevada, el bar-cafeteria muy acogedora, el restaurante también y los platos muy abundantes, el desayuno muy variado y el servicio del personal muy atento. Además cuenta con una sala de estar en el ático ideal para llevar niños
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Warren from La Linea

Great friendly service

Posted Jan 23, 2015 on Hotels
Used as a base for a 2 day skiing trip in Sierra Nevada
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Mads from Kalundborg

Udsigten

Posted Nov 23, 2014 on Hotels
Det er anden gang jeg besøger dette lille hotel. Denne gang tror jeg at jeg var eneste gæst. November er helt uden for sæsonen. Men i det mindste er der er hotel der holder åbent i Guejar Sierra. Der var derfor i sagens natur ret stille. Sidste gang løb der børn rundt og det larmede en del. Værelset på 4. niveau har strålende udsigt og jeg kunne se den første sne oppe ved ski området fra rummet. På niveau 5, fjernsynsstuen, er udsigten helt formidabel. Der er også en terrasse. Hotellet ligger i forholdsvis rolige omgivelser, i hvert tilfælde med værelse ud til gården. Det er meget hyggeligt på hotellet med gamle billeder af byen og bjergene og andre seværdigheder. Hotellets chef virker som om at han er lidt træt af at være hotelejer, men det er der sådan set ikke noget at sige til. Specielt i november. Der er ingen problemer i forhold til service. Det var også ham der serverede typisk spansk morgenmad. Langt mere end jeg kunne spise. Til en pris på 250 kr incl morgenmad er dette hotel et fund. Intet mindre. Guejar Sierra er en af de smukkeste byer jeg nogensinde har set og der er ret nem adgang til ski området hvis ikke man er bange for at tage den hurtige vej lige op ad bjerget på den anden side af byen. Det har jeg nu gjort adskillige gange. Jeg kan varmt anbefale dette sted og vælger det igen næste gang jeg skal til Sierra Nevada.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Ola from Sierra Nevada

Koselig hotel ved foten av Sierra Nevada

Posted Mar 20, 2014 on Hotels
Koselig liten landsby ved foten av Sierra Nevada. ca 30 min kjøretur fra alpinbakkene
3 out of 5
Recommended
for Families
by Dave from Andalucia

This traveler left a rating score only Posted Jan 5, 2014 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel in den Bergen

Posted Sep 26, 2013
Empfang im Hotel war ausgesprochen kühl und wurde während Aufenthalt nicht besser.
4 out of 5
Recommended
by Egil og Bitten from Norge

Koselig småbyhotell

Posted Sep 11, 2013 on Hotels
Rent og pent. Valgte dette hotellet pga nærhet til Sierra Navada og sykkelrittet Spania rundt. Stort fint rom, men sanet minibar på rommet. Bra restaurant.