Ratings based on 127 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
99% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nære tyskland.

Posted May 18, 2015
Pros: Det meste.
Cons: Syntes det var fint som det var. Gamelt hus med sjarm.
Location: Stedet rundt inneholder minneplass fra andre verdenskrig og ei gate med matplasser og små koslige butikker.
Ble møtt av kjempehyggelig dame med godt humør. Ble så vist til rommet som inneholdt el-seng, 32" lcd tv og en liten sofa. Koslig rom med skjønne omgivelser med stor koslig hage. Stedet rundt inneholder minneplass fra andre verdenskrig og ei shopping gate med matplasser. Anbefales for folk på ferie eller som overnatting til reiende videre til europa.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Henningfrom Dragør

Det var bare SUPER.....

Posted Feb 25, 2015 on Hotels
Det var bare super. Et rigtig hyggeligt sted, et dejligt værelse og fine toilet- og badeforhold. Jeg kommer meget gerne tilbage.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Alice

This traveler left a rating score only Posted Feb 24, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Families
by kimfrom Hørsholm

Gammel og slidt B&B med god beliggenhed

Posted Feb 17, 2015 on Hotels
Dette er et slidt gammelt B&B, som trænger til en modernisering. Der er rene og moderne toiletter på gangen og et meget slidt køkken, som vi ikke brugte. Prisen på 875 kr for en overnatning for to voksne og et barn (13 år) er i overkanten. Til med serveres der ikke morgenmad i Januar og Februar (hvilket vi dog var orienteret om på forhånd). Charmen ligger ikke i, at dette er et gammelt apotek, men alene i at det ligger lige overfor Gråsten slot. Hvis jeg besøger området igen, så ville jeg bestemt finde et overnatningsted billigere eller dyrere, men hvor man får mere for pengene.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Malenefrom Rønde

Meget godt til prisen

Posted Feb 17, 2015 on Hotels
Dejligt sted, venlig service og smukke omgivelser lige ved Gråsten Slot og med stor parklignende have
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Janfrom Helsinge

Hyggeligt, billigt, velbeliggende, velfungerende

Posted Feb 5, 2015 on Hotels
På forretningsrejse. Kommer tilbage som turist, når det bliver varmt og grønt. Skønne omgivelser.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jettefrom Arhus

Hyggeligt.

Posted Jan 28, 2015 on Hotels
Pænt og rent. Eneste ulempe, parkering i gården,ud omkring huset og indgang gennem haven. Parkeringsplads og fortorv isglat.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lisa Elsböllfrom Malmø

Vart og familiært

Posted Jan 26, 2015 on Hotels
Det Gl. Apotek er varmt og venligt - helt familiært. Værelserne er store og rene. Det giver en stor frihed at kunne bruge køkkenet, som har alt hvad man skal bruge til et "hjemmelavet" måltid.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 16, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by John M.from Klarup

Et lille hyggeligt hotel med fokus på gæster

Posted Dec 16, 2014 on Hotels
Det Gamle Apotek i Gråsten ligger lige overfor Gråsten Slot, let at finde og i et roligt område. Omgivelserne indbyder til gåture og byens centrum er kun 300 - 400 meter derfra. Hotellet byder ikke på fine forkromede faciliteter, men der er pænt, rent og hyggeligt, værelserne har en fornuftig størrelse og et fornuftigt udstyr. Værtinden virker meget serviceminded, selv vores hund var vældig tilfreds med opholdet. Det er absolut et sted jeg gerne vil bruge igen, hvis jeg har behov for overnatning/ophold i Sønderjylland.