Ratings based on 40 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
98% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Gabriellafrom Sweden

Nöjd!

Posted Jan 6, 2015 
Hade tre nätter på hotellet. Mycket nära ett lite större supermarket med bra öppettider. Bra område och bra frukostbuffé som ingick i priset, samt skönt med avskild parkering. Ventilationen var dock ganska dålig tyvärr, eller om det har att göra med heltäckningsmattorna, men i övrigt var det mycket prisvärt!
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Manglende wi-fi

Posted Dec 16, 2014 
I dag har det stor betydning, at der er en ordentlig Wi-Fi forbindelse også på et hotel, det var der absolut ikke her - elendigt. Derfor en lav rangering af dette hotel
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Lonniefrom Vordingborg

Særdeles godt til prisen.

Posted Dec 9, 2014 
Særdeles venlig og servicemindet personale. Godt rummeligt værelse med detaljer som makeupspejl, skohorn, neglefil, slippers frugt og vand. Kort gåafstand til bus der kører til centrum af Lübeck.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Nykøbing Mors DK

Rolig hotel ca. 5 km udenfor Lübeck.

Posted Dec 2, 2014
Pros: Det er tæt på byen og busforbindelse næsten lige ved døren.
Cons: Måske sørge for man købe middag på hotellet
Location: God beliggenhed. Hansestaden Lübeck
Hotellet er godt, men der manglede muligheden for at spise middag. Der henvises istedet til nærliggende restauranter. Den italienske kan varmt anbefales, god mad og fin betjening
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 2, 2014 
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Peterfrom Växjö

Lubeck

Posted Dec 2, 2014 
Rummet var helt ok.Lite sliten matta men rent.Badrummet var bra.Frukosten hade det man behövde.Det fanns ingen minibar på rummet nu gjorde det inget denna årstid.Buss gick mycket nära det var ett stort plus.Vi är nöjda.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 11, 2014 
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Klaus Heinsvig

This traveler left a rating score only Posted Oct 10, 2014 
4 out of 5
Recommended
for Shopping
by Bokerödfrom Hörby

God frukost

Posted Oct 6, 2014 
Kuddarna var inte bra, platta och utslitna.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Fam Erikssonfrom Örebro

Bra övernattning med topprestaurang

Posted Sep 28, 2014 
Bra hotell för övernattning, restaurangen var suverän. Lugnt läge i förort till Lübeck.