Ratings based on 13 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
85% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.4 Service & staff
2.9 Room comfort
2.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

In the middle of nowhere but so beautiful!

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
What an unexpected treat! Out in the middle of nowhere (but close to a town) and such a beautiful setting. Great place if you are traveling with kids - lots of room (and goal posts) for soccer, a swing, huge chess board.
4 out of 5
Recommended
by henrik erichsenfrom danmark

billigt men ok

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
waldoase ligger et stykke fra seværdighederne i Harzen, og er noget svært at finde frem til.. jeg ville ikke kunne forestille mig at bo der 1 uge, men 2 dage på gennemrejse var fint.. super service og fin morgenmad
3 out of 5
by Anafrom Niedersachsen

This traveler left a rating score only Posted Jan 22, 2014
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Danmark

Som at bevæge sig et par årtier tilbage.

Posted Aug 2, 2013 on Hotels.com
Superfin velkomst, morgenmaden var superalsidig, faktisk den bedste vi havde fået på de 3 hoteller, vi boede på i vores ferie.
4 out of 5
Recommended
by Kathia R.from Magdeburg

Posted Jul 27, 2013 on Hotels.com
Die Pension Waldoase verströmt den Charme eines DDR-Ferienlagers, was für mich einen großen Teil der Gemütlichkeit ausmacht. Die Zimmer sind sehr einfach aber zweckmäßig ausgestattet. Dies trifft auch auf die restliche Ausstattung zu, die sich am besten als ein Mix der letzten drei Jahrzehnte des 20. Jahrh. beschreiben lässt. Das Frühstück war für den Preis von 5,00€ sehr gut, die Speisekarte ist übersichtlich, aber die angebotenen Gerichte werden frisch zubereitet und das Preis-Leistungs-Verhältnis ist hervorragend. Das Personal ist zum größten Teil sehr nett, v.a. die jüngeren Mitarbeiter haben ein offenes Ohr und versuchen im Rahmen der Möglichkeiten auf die Bedürfnisse der Gäste einzugehen.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Steffenfrom Berlin

Gut und günstig

Posted Jun 11, 2013 on Hotels.com
Wir waren doch sehr zufrieden, Frühstück ließ kaum Wünsche offen. Abends doch sehr bescheidenes Angebot.Schlechte Anfahrtsstrasse (Schotter) und schwer zu finden(nicht gut ausgeschildert)! Sonst Alle nett und freundlich. Buchung über Hotels.com nicht zu empfehlen,zu Zweit wurde mir ein 3-Bett Zimmer zum vollen Preis berechnet,vor Ort wurde nett und zuvorkommend korrigiert.
4 out of 5
Recommended
for Families
by RIkke

Speciel og fin oplevelse

Posted Jul 29, 2012 on Hotels.com
Waldoase er et hyggeligt og nedslidt hotel, som ligger fint i Harzen. Hvis du ikke gider standard overnatning, men derimod synes det er fint med billig overnatning og østtysk indretning, så vælg trygt Waldoase.Stedet er fint til pengene og sjovt at opleve. Maden er trist, men skidt pyt. Personalet er søde og en bedre oplevelse end så meget andet. Vi var familie på 4, og fik dejligt stort rum.
2 out of 5
Recommended
by Kim

skulle kun have haft én stjerne!

Posted Jul 26, 2012 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Berlin - Neukölln, Deutschland

Kurztrip in den Harz

Posted Dec 12, 2011
Location: Quedlingburg, Wernigerode, Thale, Brocken
Die Lage des Hotels ist Klasse. Mitten im Wald und recht idyllisch gelegen. Leider steht auf der Expedia Seite des Hotels nur die Anschrift die zu einem Zettel führt auf dem dann die Richtige Adresse vermerkt ist. Bei dem Room One for Two wird nicht erwähnt das außer der Kurtaxe auch noch eine Reinigungsgebühr fällig wird. Das Bad war leider nicht nur mit einem starken Geruch belegt, eine Dusche ohne Tuschvorhang oder Verkleidung. Heizungen waren vorhanden erzeugen aber sehr trockene Luft. Das schlimmste waren aber die Betten. Man muss schon Fakier sein um bequem drauf zu liegen. Die Matratzen sind völlig durch gelegen. es fühlt sich an als wenn über den federn nur ein dünnes Tuch gespannt ist. Wenn die Bäder und die Betten ausgetauscht werden ist das Hotel zu empfehlen.
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Assens

Pension Waldoase- i skovens dybe stille ro

Posted Aug 15, 2011 on Hotels.com
Dejlig fredeligt og hyggeligt sted langt ude i en skov, hvor vindens susen i trætoppene udgjorde "lydbilledet". Stedet er noget nedslidt udvendigt, og møblerne i den hytte vi fik, havde set bedre dage, men ellers var hytten fin med pænt bad og køkken. Stedet hedder PENSION Waldoase, og man skal tænke det som sådan, og ikke forvente hotelstandard. Der oplyses, at der skulle være udendørs pool samt bovlingbane, det så vi ikke noget af, så det må være en fejlinformation. Det er billigt, men det viste sig, at være dyrere end først oplyst, fordi der lægges en del ret uigennemskuelige afgfter/ taxter oveni når man får regningen. Det ville være rart at vide på forhånd. Alt i alt et sted vi gerne vil besøge igen.