Ratings based on 10 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
90% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.5 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by eglantinefrom lille

très bien mais pas insonorisé

Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com
hôtel très confortable mais pas du tout insonorisé
2 out of 5
Recommended
by Xavier B.from France

Room ok, welcome to be improved

Posted Jul 22, 2014 on Hotels.com
The room was comfortable, with space and well designed. The breakfast was great, lots of different breads, appetizing. BUT the staff didn't warn me about the car parking rules around the hotel (no parking) and my car was put into the local impound...20km away!!! It costed me several hundreds Euros of fine. It was apparently not the first time the impound was taking cars owned by this hotel's clients... I asked to the staff to print a sheet of paper with this warning...tourists who come there for the first time cannot know that! Hopefully, people at the tourist office and at the mayor house have been very nice...!
3 out of 5
by Ronfrom weer thuis

citytrip, centrum

Posted Jun 15, 2014
Pros: Ligging, inrichting van bar en restaurant.
Cons: de kamers, zie opmerkingen bij 'ervaring' ontbijten vanaf 7:00 uur en dan ook de tussendeuren van slot!
Location: Fietsen voor "Limburgs mooiste" start op slechts 12 km.
Bar en restaurant op beneden verdieping, ziet er goed en gezellig uit. Prima ontbijt. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Kamers daarentegen erg klein en gedateerd. kamers zijn bovendien erg warm en gehorig. Bed en matras zijn hard aan vervanging toe. 's nachts en 's ochtends tot 7:00 uur blijken de tussendeuren op slot te gaan, waardoor je het hotel niet anders kan verlaten dan via de nooduitgangen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Yoerifrom Voorhout

Leuk hotelletje in het centrum van Gulpen

Posted May 26, 2014
Pros: ontbijt/dinerzaal zag er prima uit
Cons: Prullenbakje in badkamer zat een beetje in de weg van de WC
Location: Gulpener & Brand bierbrouwerij, mooie wandel routes,
Kwam om 23:00 aanrennen, omdat ik in het andere Saillant hotel gulpen aan het inchecken was. De receptioniste stond me al op te wachten alvorens de tent op slot te doen. Prima ontvangst. Kleine, maar prima verzorgde kamer. Volgende ochtend heerlijk ontbeten.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Goed hotel, netjes iets gedateerd maar alles prima

Posted Apr 16, 2014
Leuk verblijf gehad in dit hotel, in een leuk gebied. Goede maar compacte kamer voorzien van alle benodigdheden. Verder een uitgebreid en goed ontbijt.
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Geen goede service

Posted Mar 29, 2014 on Hotels.com
Ontbijt zeer slecht, kamers redelijk voor de prijs.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nicht das schlechteste Hotel

Posted Jan 13, 2014
Cons: TV und Wlan Empfang prüfen
TV und Wlan empfang sind nicht so gut ! sonst waren wir zufrieden....
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 18, 2013
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by van Eijkfrom Houten

Prima overnachting in het idyllische Gulpen

Posted Apr 17, 2013 on Hotels.com
wij bezochten de Amstel Gold race toerversie op zaterdag en knoopten daar nog een nachtje aan vast om ook de profs aan het werk te zien. Wij kregen een grote hotelkamer met hemelbed en een zeer grote badkamer. Gewoon keurig verzorgd en dat was ook van toepassing op het ontbijt. Op nog geen 100 meter liggen bovendien diverse restaurants, waar je lekker kunt eten. Het weekendje AGR was met dit hotel erbij helemaal top.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ideaal voor 1 nacht

Posted Aug 13, 2012
Het hotel was erg netjes, ontbijt was niet erg uitgebreid maar er zat voor iedereen wel wat lekkers bij en het was erg compleet. De kamers hebben geen airco dus als je het raam open laat aan de weg kant dan heb je wel erg veel last van het verkeer. Voor 1 nacht is het een prima hotel