Ratings based on 239 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
96% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 24, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peterfrom Hjärup

Hotel Attache i Hägersten

Posted Feb 18, 2015 on Hotels.com
Bra läge till bra pris om du ska vara utställare i Globen. Tar 10 minuter med bil och smidigt att ta tunnelbana + tvärbana. Dock sängen i ett enkelrum är en pina. Kan inte ha varit mer än 70 cm bred. Fri parkering bakom hotellet också ett plus.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Tommyfrom Staffanstorp

OK men inget extra

Posted Feb 4, 2015 on Hotels.com
Hotellet är OK men erbjuder inget extra. OK men ocharmigt rum. OK frukost - inte mer. Priset lite för högt med hänsyn till det nämnda.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Hans

This traveler left a rating score only Posted Jan 29, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Bra för det priset

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Bra med gratis parkering. Tråkigt rum med smala sängar.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Bra hotell på bra plats

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Bra hotell på ett lagom långt avstånd från tunnelbana. Lätt att hitta till. Fördel att om man kommer söderifrån slipper du vögtullavgift. Bea med gratis parkering.Trevligt hotell, trevlig personal och bra frukost
4 out of 5
Recommended
for Families
by Matsfrom Falun

Omtänksam personal.

Posted Dec 28, 2014 on Hotels.com
Eftersom jag blev sjuk med hög feber, tvingades jag att isolera mig på hotellet Julafton-Juldagen. Mycket tillmötesgående personal. Ett udda julfirande.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Claes

This traveler left a rating score only Posted Dec 7, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by salamfrom ok

ok

Posted Dec 7, 2014 on Hotels.com
hej! hotel attache bäste för alla men finns lite fel att rummet är kallt annars vi mycket nöjda vi gillar mycket .
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Matsfrom Visby

Mysigt läge!

Posted Dec 5, 2014 on Hotels.com
Ett mycket gästvänligt hotell på ett lugnt läge i stockholmstrakten.