Ratings based on 166 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
96% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.9 Service & staff
4.2 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom breda

Posted Apr 12, 2015
Cons: geplastificeerde molton op matras vind ik niet comfortabel slapen
Location: prima locatie voor vertrek naar vliegveld
prima hotel om dichtbij vliegveld te zijn voor aankomst of vertrek
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Charleroi

prima hotel

Posted Apr 5, 2015
Pros: waren er maar voor 1 overnachting maar de vriendelijkheid van het personeel stelde wij zeer op prijs
Cons: de bedden, voor ons waren de matrassen te zacht
Location: dichtbij het vliegveld en met de hotelbus waren we er zo, ook het ophalen van het vliegveld terug naar het hotel ging super snel
net modern hotel met vele voorzieningen, vriendelijk personeel, goede servive
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peterfrom Made

Kamers gedateerd

Posted Jan 24, 2015 on Hotels.com
Kort verblijf prima
5 out of 5
Recommended
for Couples
by francoisefrom st jean du gard

hotel très agréable

Posted Jan 21, 2015 on Hotels.com
sejour pour participer au salon de Charleroi idée de vacances
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 19, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by erwinfrom Leuven

leuke plaats

Posted Jan 14, 2015 on Hotels.com
Regelmatig verblijf ik hier voor een vroege vlucht! Voor de eerste keer ook naar het restaurant geweest het eten was super en een eerlijke prijs. De bar had zeer lekkere cocktails De vernieuwde kamers zijn heel leuk!Maar er ontbraken deze keer slippers:-)en een scheermesje. De drankjes in de minibar zijn een grote bonus(en zijn gratis) Ondanks het gemis van enkele items zal ik waarschijnlijk toch de volgende keer weer kiezen voor dit verblijf!
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by ALAINfrom saillon

bon sejour belge

Posted Jan 14, 2015 on Hotels.com
tres bien . tres bon accueil malgré le supplement quand on arrive avant midi
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Joel

This traveler left a rating score only Posted Jan 13, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by adelinefrom metz

parfait pour un court sejour

Posted Jan 6, 2015 on Hotels.com
J'avais réservé cet hôtel pour une nuit avant un départ matinal pour l'aéroport de Charleroi. Cet hôtel est parfait, très bien insonorisé, très propre et confortable. Un service de navette ( bonne frequence) très efficace est proposé.
1 out of 5
Recommended
for Couples
by elodiefrom toulouse

horrible

Posted Jan 6, 2015 on Hotels.com
nous n'avons pas pu dormir de la nuit car la télé de la chambre à côté était à fond mais la chambre étant vide la réception ne voyait pas de solution et bien on fait Nous avons du suggérer d'aller chercher un pass pour éteindre puisque personne ne dormait dans la chambre