Ratings based on 53 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
96% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Michaelfrom Limburg

Schmuckstück

Posted Oct 24, 2014 on Hotels.com
Kleines, feines Hotel mit schicker Einrichtung. Klasse Service und super Frühstück.
Comment from Hotel Management
Jan 10, 2015 by Viva Creativo, Hotel Management
Sehr geehrter Gast, vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben unser Haus zu bewerten. Unser Team hat sich sehr über Ihre lobenden Worte gefreut. Wir freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch. Das Team vom Viva Creativo
2 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

OK men dyrt

Posted Aug 14, 2014 on Hotels.com
Mycket dyrt i förhållande till vad man kan få annars. Renoveringen har liksom gjorts till 90%. Förbättringarna känns påkletade istället för att var gjort för att bli genuint bra. Om priset låg runt 600 natten hade det känts ok.
4 out of 5
Recommended
by Cathrinfrom Göteborg

Bra hotell för genomresa

Posted Jul 22, 2014 on Hotels.com
Vi bodde här en natt på väg söderut. Trevlig personal. Rummet var rent och fräscht. Vi fick med oss en påse med vatten, dricka och en påse chips var till "minibaren" och även en biljett till välkomstdrinken. Trevlig gest. Vi åt middag på restaurangen bredvid där även frukosten (som inte ingick) serverades. Trevligt och gott. Även frukosten var bra. Hästhagen mitt emot var ett roligt inslag i omgivningen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Super Hotel in der Nähe der Autobahn

Posted Jul 3, 2014
Pros: Sehr freundliches Personal, moderne Zimmer
Es gibt eine kleine Bar und nebenan ist ein kleines nettes Restaurant.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 29, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Heidifrom Krokstadelva

Posted Apr 28, 2014 on Hotels.com
Vi stoppet og hadde en "underveis"-overnatting ved dette hotellet. Syns at konseptet med tema-rom, og at alle rom var forskjellige, så morsomt ut, i tillegg til at prisen var svært sympatisk. Vi ble tatt godt imot, og servicen fra personalet var veldig bra. Bar- og resepsjonsområdet var hyggelig, og frokosten var kjempebra - selv om den var i nabobygget, og ganske dyr. Det var ingen restaurant så vi fikk spist middag på hotellet, men det var en bra restaurant i kort gangavstand. Det kan hende vi var uheldige med rommet, for det var knøttlite, men utfra plansjen på veggen så det ikke ut til at det var spesielt lite i forhold til de andre. Sengen (140cm) var veldig hard, og rommet var kaldt, uten at varmen lot seg justere hverken i rommet eller på badet.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Christianfrom Sverige

Litet men bra rum

Posted Apr 9, 2014 on Hotels.com
Fräscht hotell. Jag fick ett litet rum men det fungerade bra.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mareikefrom Düsseldorf

jederzeit wieder :-)

Posted Feb 13, 2014 on Hotels.com
Ich war nun bereits mehrfach aufgrund von Geschäftsreisen dort und bin jedesmal absolut zufrieden. Die Zimmer sind einfach aber nett, der Wellnessbereich ist super, das Frühstück reichhaltig und das Personal PERFEKT! Selten wurde ich so herzlich begrüßt und zuvorkommend behandelt! Alleine schon aus dem Grund werde ich wieder kommen :-)
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

immer wieder; toller Wellnessbereich und nettes Pe

Posted Jan 29, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by ralffrom gladbeck

super Emfang

Posted Jan 28, 2014 on Hotels.com
emfang sehr herzlich saubere zimmer tolles frühstück Danke