Ratings based on 52 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
96% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.4 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Eilertfrom Tønsberg

Kort opphold ved julebord

Posted Dec 30, 2014 on Hotels.com
Kort opphold pga. julebord. Fin og sentral plass for overnatting i Harstad
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Olefrom Steinar fra Misvær

ubuden gjest på rommet

Posted Dec 20, 2014 on Hotels.com
Fikk en som låste seg inn på rommet vårt kl 04:30. Han kom seg ikke inn og var i resepsjonen og fikk nøkkel til 412. Låste seg inn og returnerte fort da han så meg. Ringte resepsjonen og de sa han hadde rom nr 512. De hadde trodd det var noe feil med kortet hans. Gjesten hadde bekaga i resepsjonen men ho i resepsjonen beklaga ikke. Her må sikkerheten til gjestene skjerpes.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 12, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Axel

This traveler left a rating score only Posted Dec 10, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by thomasfrom stockholm

morgonvy

Posted Dec 10, 2014 on Hotels.com
Mkt bra förutom att rummets temp var ngt låg, frös lite men använde extra täcke och sov sedan mkt bra. bra utsikt med hurtigrutten som morgonutsikt från mitt förnster
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Great little hotel in the heart of the town

Posted Dec 9, 2014 on Hotels.com
Central, easy to find from the airport bus, convenient for the Hurtigruten. Friendly service in the bar, with reasonable prices (for Norway!). Best breakfast of my trip, from smoked salmon to fresh fruit, cooked breakfast to croissants....Fab!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lasse

This traveler left a rating score only Posted Dec 8, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Dagfinn Vegardfrom Tromsø

En overnatting på Rica i Harstad

Posted Dec 1, 2014 on Hotels.com
Innsjekking gikk greit, rommet var OK. Renhold på bad ikke helt 100%, det lå igjen hår i dusjen fra forrige gjest (flere hårstrå, godt synlig) Frokost helt OK, men ikke på nivå med andre Rica hotell, f.eks Rica Holberg i Oslo.Utvalg i minibar var dårlig.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Dagfrom Lillehammer

God frokost

Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
God frokost. Helt ok rom. God beliggenhet. Stille og rolig.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

One night.

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Manglet hårføner på rommet!! Ellers virker vegg til veggteppe på gulvet ikke delikat!! Ellers bra opphold!:)