Ratings based on 927 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
98% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Liminka

Pikainen yöpyminen

Posted Mar 27, 2015
Pros: Huone oli siisti ja aamupala hyvä. Keitetyt kananmunat olisivat olleet toivottu lisä!
Cons: Sänky oli todella tullut tiesä päähän! Muutaman tunnin hyvät yöunet hyvässä sängyssä lennolle lähtiessä olisivat tarpeen.
Location: Hyvä sijainti lähellä lentokenttää.
Saavuimme hotelliin hieman ennen klo 23:a ajettuamme Oulusta, Jyväskylästä saakka todella huonossa säässä. Kyllä, vastaanotossa minulle kerrottiin, että pelkät nimitiedot riittävät matkustajakorttiin, mutta väsyneenä aloin täyttää koko kortin tietoja, jolloin respan neiti silmiä pyöräytellen ja huokaillen toteaa, että ne pelkät nimet olisi riittäneet. Pahoittelen, että en ollut terävimmilläni ja vein kallisarvoista aikaasi! Annoit asenteellasi kuvan, ettemme olleet tervetulleita. Seuraavalla kerralla valitsemme hotellin, jossa asiakasta arvostetaan ja otetaan vastaan vuorokauden ajasta riippumatta oikealla asiakaslähtöisellä asenteella.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

エアポートホテル

Posted Mar 21, 2015
空港との間は無料送迎バスがあります。高くも無いですが、特別でもない、そんな感じです。エアポートホテルとして機能だけもとめるのであれば充分でしょう。
Comment from Hotel Management
Mar 25, 2015 by Anu, Hotel Management
Dear Guest, Thank you for your comment. It is nice to hear that you liked our shuttle bus service. We hope to see you soon again and have a nice spring ! Best regards, Anu Ruponen, Hotel Manager Trainee, Cumulus Airport
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jarifrom Enköping

Nice hotel close to Helsinki airport

Posted Mar 3, 2015 
Hotel close to the airport and it is convenient with a free shuttle bus. There is also a free bus to the spa Flamingo and mall Jumbo during evenings if you want to go shopping or enjoy the spa. Only poor thing is the expensive restaurant and reception shop.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

YÖPYMINEN HOTELLISSANNE

Posted Mar 3, 2015 
Joitakin hankalia kohtia huonosti liikkuville - mm. ravintolan ja aulan portaat, wc-istuin kovin matala Palvelu hyvää ainakin meidän kohdallamme. Iltapimeässä vaikea löytää oikea reitti. Tähän sekavuuteen varmasti syynä meneillään olevat tie- ja katuremontit.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Annefrom Shanghai

Siisti perushotelli

Posted Mar 2, 2015 
Hyvä, siisti hotelli. Aamupalavalikoima perinteinen, mutta harmillisesti osa normaaleista aamupalatuotteista tarkoitettu vain lapsille (hedelmät, karjalanpiirakat, pannukakut)
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Joakimfrom Handen

A very good airporthotel.

Posted Mar 2, 2015 
A very good hotel close to the airport. Descent price. Food in the restaurant was very good. Service a little slow though in the restaurant.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sarifrom Sulva

yksi yö kahden koiran kera

Posted Mar 1, 2015 
Olimme ensi kertaa matkassa kahden koiran kanssa. Oli hyvä kun otitte lemmikit vastaan ja sopiva edullinen hinta. Siksi tykkäsin ja tulemme ehkä uudestaan. Jos jotain negatiivista: - minibaaria ei ollut - illalla klo 23 menimme yksille , oli oljilla ja viineillä liian kalliit hinnat vaikka ne tarjoiltiin vain aulassa . Aamupala hyvä, muutamaa asiaa olisi toivonut,esim keitetyt munat ja pekoni .
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jukkafrom Oulu

Yöpyminen lentojen välissä.

Posted Feb 27, 2015 
Viiden tunnin yöunet lentojen välissä klo 23-06. Kentältä hotellille siirtymiseen vähäisitä yön tunneista kului yllättävän paljon aikaa. Lähes tunti. Odotusaikana Pilotin minibussi ehti kierää ainakin kolmesti. Kannattaiskohan miettiä yhdessä bussiyhtiön kanssa halvempaa minibussikiertoa yölentojen ajaksi, jolloin kiero voisi olla tiheämpi. Ensikerralla joudun yöunen pidentämiseksi ottamaan taksin, mikäli käytän Cumulusta. Vaikka lähtö oli varhainen,olisin kaivannut jotain tuhdimpaa lämminruokaa aamupalalle. Puuro ja leipäpalat eivät oikein tahdo riittää, kun edessä on työpäivä, ja seuraavaan ruokailuun normaalia pidempi aika. Sinänsä hyvä, että aamupala kuitenkin sisältyy yöpymisen hintaan. Monilla katsomillani hotelleilla sen sai vain ylisuuresta lisähinnasta(hotels.com), jonka verotussyistä joutuu nykyisin maksamaan itse.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peterfrom Amstelveen

Waterballet..

Posted Feb 27, 2015 
Tja, een luchthavenhotel.. Dan weet je een aantal dingen: service 24/7 en gelegen in the middle of nowhere.. Nu hoefde ik maar één nacht, dus dat was geluk. Service? Mwah, omdat de minibar leegstond (buiten gebruik) maar naar de receptie voor een drankje. Direct afrekening graag; kan niet op de kamer. OK.. Even op bed liggen.. Deze waren van elastiek. Werkelijk niet te doen. Dan douchen... Binnen twee minuten de hele badkamer blank. Vier handdoeken verder was het weer enigszins begaanbaar.. Volgende ochtend ontbijt: niet meer dan matig.. Kortom, ben je op doorreis en wil je even slapen? Prima. Ben je echter voor business in Vantaa en wil je ook even ontspannen? Laat dit hotel dan links liggen. Dit is overigens wederom een Cumulus hotel waar ik slechte ervaring mee heb. Ook het Cumulus in Helsinki centrum was niet meer dan matig..
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sami

This traveler left a rating score only Posted Feb 26, 2015