Ratings based on 782 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
98% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.4 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Hilversum, Nederland

Aangenaam hotel

Posted May 4, 2015
Pros: Vooral de hal met een variatie aan zitjes vonden we leuk.
Cons: Bagage altijd achter slot en grendel. Achter de balie is niet veilig, We konden iets wegpakken zonder dat een medewerker het zag. Dit voelt niet goed!
Location: Hotel in buitenwijk van Helsinki, maar met een prima tramverbinding. Leuk strandje tegenover het hotel.
Omdat we 's avonds geen zin hadden om terug te gaan naar de stad hebben we gegeten in het restaurant van het hotel. Prijzig maar het eten was zeer goed. De sfeer in het restaurant was heel aangenaam. Ook het ontbijt was van goede kwaliteit. Een ruime keuze, dus voor ieder wat wils. We hadden een keer geen tijd om te ontbijten omdat we al vroeg een uitstap hadden gepland naar Tallinn. De avond daarvoor vroegen we aan de receptie of we een ontbijtje konden meekrijgen. Ze zeiden ons dat we dat de volgende ochtend met de ontbijtdienst konden regelen. We werden onaangenaam verrast dat we niet een paar broodjes mochten meenemen van het hoofd van de ontbijtdienst. Het kon wel als we nog eens 15 euro extra zouden betalen. Dat vonden we vreemd want ons verblijf hadden we geboekt inclusief ontbijt, dus we hadden hiervoor al betaald. Na enige discussie hebben we toch wat broodjes ingepakt om die op de boot naar Tallin te kunnen opeten.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Ausgezeichnetes Frühstück!!!

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Sehr schönes Hotel, großartiges Frühstück, sehr höfliches Personal. Liegt leider ziemlich außerhalb des Zentrums - Straßenbahn 4/4T - Haltestelle ist aber in der Nähe.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Ilari from Helsinki

Vuosipäivä

Posted Apr 26, 2015 on Hotels
Huoneet ja hotellin alueet hieman nuhjuiset, kaipaavat ehdottomasti päivitystä. Huoneessa, johon päädyimme ensimmäiseksi, oli heti kaukosäätimestä paristot loppu eli televisiosta ei saanut esittelyä pois päältä ja lisäksi huonepuhelin niin rikki että sieltä näkyi piuhat sisältä. Ei missään tapauksessa hintansa arvoinen. Asiakaspalvelusta, deluxe -huoneen näkymistä ja alueen ulkoilumahdollisuuksista plussaa.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Mika from Jyväskylä

Hyvä hinta/laatu taso

Posted Apr 25, 2015 on Hotels
Yövyin yksin ja sain huoneen jossa oli kolmelle nukkumatilat. Huone oli ensimmäisessä kerroksessa eli maantasolla ja ikkuna oli lähes seinän kokoinen. Aivan ikkunan luona ei mennyt tietä tmv. vaan vasta kauempana. Meri näkyi osittain vaikka maantasolla oltiin. Huone oli tilava ja pesuhuoneessa oli erikseen amme ja vielä suihkukaappikin. Tv:stä näkyi ilmaiseksi myös urheilu- dokumentti- ja elokuva kanavia. Aamiainen oli erinomainen ja tarjolla oli monenlaista sorttia ja kahvit/teet tuotiin pöytään. Myös erikoiskahvit haluttaessa. Autopaikat olivat illalla täynnä pihassa joten ajoin hotellin parkkihalliin mutta siitä ei yllätävästi veloitettu mitään! Autolla lyhyt matka keskustaan ja sijainti mukava luonnon keskellä.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by sarita from Turku

Täydellistä

Posted Apr 22, 2015 on Hotels
Mitään hienompaa ei voi enää olla, merellinen huone ja yksityis sauna josta illalla mereen uimaan. Hyvä ja ystävällinen palvelu, upea aamupala.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from 東京

静かで落ち着いた環境にあるホテル。

Posted Apr 19, 2015
Pros: 一番気に入ったのは、廻りの自然環境です。
Cons: 特にありません
Location: 海辺に建つホテル。 4・4Tの終点なので安心してトラム利用出来るので、市内どこでも行きやすいです。
今回の旅の6泊のうち、こちらに2泊しました。廻りは静かで海辺を歩ける散歩道があり、4月半ば未だ寒かったですが 何度か歩きました。私の部屋の窓からは大木と奥にわずかに海がみえ気持ち良い部屋でした。暖かくなり葉が茂り、 草花が咲くと更に美しいでしょう。ヘルシンキ中心部には4・4Tのトラム利用で3€、15分か20分程で行き来できましたし、 またタリン行きのフェリーに乗る時は、バイキングラインの乗り場が4T、少し歩けば4の終点で、とても便利でした。 ヘルシンキでは何処でもそうでしたが、このホテルのスタッフも穏やかで暖かな対応でした。また追加リクエストしたバスタブ、 バスルーム共にゆったり、もっと長く滞在したいホテルでした。
5 out of 5
Recommended
for Families
by Kaisa

This traveler left a rating score only Posted Apr 14, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by michael from mulhouse

agréable

Posted Mar 30, 2015 on Hotels
Hôtel très agréable et bien situé. cependant les singles ou twins ont des lits très fermes et particulièrement petits. Sur demande possibilité d'obtenir une double. Petit déjeuner varié. Restaurant excellent.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Perfect place for both business and pleasure.

Posted Mar 28, 2015
Pros: staff
Cons: cost of meals. Gym.
Location: not close to center but 10 euro taxi ride away dine @ Cantina west - mexican - great food.
staff extremely professional when dealing with residents. excellent breakfast, evening meals may be considered limited and possibly expensive but excellent quality. get a seaside wing room and enjoy fantastic views in the morning and evening across the sea. sauna good but no Gym or did not find it anywhere. pool too cold for use.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 24, 2015 on Hotels