Ratings based on 203 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
97% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Convenient value

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Nice and fresh hotel at a great location
2 out of 5
by A verified traveler

Huonompi kuin omenahotelli

Posted Sep 16, 2014
Huoneen taso oli huonompi jopa kuin omenahotellissa. Jääkaappi lämmin ja korjattu laastaria, wc karmien silikoni pitkin seiniä, ei vedenkeitintä, ulkoa kantautui kova meteli sisälle. Ikkunaa ei saanut auki.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Sep 13, 2014 on Hotels.com
Aamiainen melko vaatimaton, mutta appelsiinimehu oli erittäin hyvää.
4 out of 5
Recommended
by Vilhofrom Jyväskylä

Hyvä palvelu

Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
Erittäin hyvä palvelu, aamupala hyvä, edullinen pysäköinti hotellin omassa autotallissa. Rauhallinen huone. Hivenen etäällä ydinkeskustasta.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Ida

Mysigt!

Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
Jag är ingen van resare men till det priset jag betalade för två nätter fick jag ett litet rum(väldigt litet men behövde inte större heller) som hade allt jag behövde. Mysig hotell i ett lugnt område ca 5-10 minuters gångväg från centrum. För mig som inte vill bo mitt i smeten men ändå ha tillräckligt nära för att gå in till centrum var detta perfekt! Bra variation på frukosten, otroligt goda gormetpizzor, trevlig personal. Rummet var rent bortsett från något hårstrå som fastnat på väggen i duschen. För mig var detta ett hemtrevligt och mysigt hotell. Kommer antagligen bo där igen om jag åker tillbaka.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Yleisarvosana hyvä

Posted Sep 3, 2014 on Hotels.com
Olimme hyvin tyytyväisiä hotelliin. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Huone oli siisti ja tilava, aamupala maukas. Ystävällinen henkilökunta.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Hyvä palvelu

Posted Sep 2, 2014 on Hotels.com
Sängyt olivat mukavat, palvelu toimi hienosti, aamupala keskinkertainen, toisena päivänä puuttui toinen kylpypyyhe, rauhallinen paikka, myös sisäpihan terassi keskellä kaupunkia
5 out of 5
Recommended
for Families
by Skugganfrom Örebro

Bra frukost !

Posted Aug 21, 2014 on Hotels.com
Något mjuka sängar, annars var rummet bra. Inget störande ljud från gatan under nattetid. Hissen var något trång. Frukosten var bra, mycket att välja på.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Aug 18, 2014 on Hotels.com
Bra service, trevlig personal. Väldigt centralt, promenadavstånd till centrum. Garaget var dyrt och tyvärr inte bra. Bilen skrapade i när man skulle upp och ner i det, det var väldigt brant backe....