Ratings based on 662 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
99% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jonnyfrom Stockholm

Hotell Torni i februari

Posted Feb 27, 2015 on Hotels.com
Perfekt läge för hotellet nära nöjen och shopping. Flera bra barer och restaurangen i kvarteret. Hotellet har fantastiskt frukostbuffé. Man får också välja mellan olika stil på rummet.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Satu

This traveler left a rating score only Posted Feb 25, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 24, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Pohjois-Suomi

Klassikko keskellä kaikkea

Posted Feb 23, 2015
Tornissa meidät otettiin lämpimästi vastaan. Sisäänkirjautuessa meille tarjottiin valinnanvaraa huoneen suhteen. Henkilökunta huomioi mukana olleen lapsen mukavasti, samanarvoisena matkustajana. Aamupala oli todella herkullinen ja tasokas. Kuumat juomat tarjoiltiin ripeästi pöytään ja siinäkin yhteydessä kymmenvuotias lapsi sai samanarvoista palvelua kuin me aikuiset. Henkilökunta oli poikkeuksetta ystävällistä. Tunnelma oli lämmin ja arvokas yhtä aikaa. Menemme Torniin varmasti uudestaankin!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Pia

This traveler left a rating score only Posted Feb 23, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Andersfrom Tornedalen

Fantastisk frukost

Posted Feb 23, 2015 on Hotels.com
Den bästa hotellfrukost jag ätit. Allt var jättebra.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Müllerfrom Pori

Tyytyväinen vierailija

Posted Feb 22, 2015 on Hotels.com
Helsingin parhaat näköalat ja tyylikkäin sisustus sekä paikka jolla on HISTORIA.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Åkefrom Stockholm

En klassiker!

Posted Feb 17, 2015 on Hotels.com
Anrikt och vackert hotell. Centralt, utmärkt läge. Missa inte baren högst upp m fantastisk utsikt. Fint bad på Georgsgatan alldeles intill. Närmaste museet Amos Anderson ca 100 m bort visar våren 2015 en fin Hammershøi-uställning. En av stans mer klassiska restauranger, Kosmos, ligger också alldeles runt hörnet.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Sirpafrom kerava

Lomalla

Posted Feb 16, 2015 on Hotels.com
Siisti ja mukava hotelli. Huoneen tyylin sai itse valita. Ihanan korkea ja tilava huone. Ystävällinen henkilökunta.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Arifrom Kuopio

Siisti ja rauhallinen

Posted Feb 13, 2015 on Hotels.com
Huoneen siisteys hyvä ja hotellin palvelu hyvä. Toiveet otettiin huomioon hyvin. Harvinaisen rauhallinen ja hiljainen verrattuna, että on aivan ydinkeskustassa. Toinen puoli parivuoteesta oli "väsähtänyt" ja siitä jätettiin kommentteja myös vastaanottoon.