Ratings based on 10 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
90% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Toronto, Canada

Honeymoon in Crete

Posted Oct 12, 2014
Pros: The staff are friendly, the food is amazing and it's a very relaxing atmosphere.
Cons: The wifi is weak but really if you go on vacation to stay online all the time you're doing vacations wrong.
Location: So many great shops and restaurants within 10 min walk of the resort. Less than 10min drive from the airport. Water park and museums nearby.
My wife and I went to the Aquis Arina Sand for our honeymoon and it couldn't have been a better experience. Not only is it in picturesque Heraklion with it's perfect sunsets, peaceful atmosphere and warm clean sea, but the staff and all that we met there are lovely, accommodating people. From the second we got there the staff was very kind and took us to our bungalow on the sea which had a complimentary bottle of Crete bubbly and a fruit plate. It was a very nice touch to start off our honeymoon after a long 19 hour trip to get there from our home in Canada. The next 9 days were filled with awesome food from around the world, pleasant staff interactions, and relaxing time spent by the pool and sea. While we were there to just relax and unwind, there was plenty of activities offered at little or no cost at all. The resort has an arcade, pool & ping pong tables, as well as rentals of jet skis, paddle surfing boards and even parasailing. The 'Animation Team' is terrific. They put on activities and shows every night such as traditional Greek dancing, performance art and dance parties. Throughout the day they are seen greeting guests and ensuring everyone is having a good time as well as running beach volleyball, water polo and other activities. I could go on a lot more about our terrific experience there, but will sum up my review by saying it was a pleasure to be there and would recommend it to anyone. Crete is beautiful, and the people there are lovely.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

awesome stay

Posted Sep 20, 2014
great people, great food, it was all around pleasant
1 out of 5
by A verified traveler

This is not a 4 star hotel !

Posted Sep 13, 2014
Pros: Sea shore ...
Cons: Everything
We arrived to this presumed 4 star hotel and instantly understood that we are not going to stay. This is a very basic hotel, this hotel good days are long been forgotten. Even the staff is indifferent. The room is basic and undermaintained. We tried to cancel the reservation with the help of expedia but the hotel stuff could not help and there was no manager to speak to! Amazing! We found a better hotel and after one unpleasant night left to a great hotel.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Paris

TRES CORRECT

Posted Sep 1, 2014
Pros: piscine eau de mer la plage de sable fin la propreté de l'hôtel
Cons: prévoir des buffets à thème
Location: l'hôtel se trouve à 10 mn à pied du village et un bus vous dépose en 10 mn au centre de la capitale possibilité de croisière sur l'ile de SANTORIN,
HOTEL TRES PROPRE - PERSONNEL SOURIANT ET AGREABLE BELLE PISCINE BELLE PLAGE RESTAURATION CORRECTE ANIMATION DISCRETE CORRESPOND A DES FAMILLES AVEC ENFANTS PASSAGE D AVIONS A BASSE ALTITUDE (aéroport à 10mn)
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom crête

Hôtel familial

Posted Sep 1, 2014
Pros: Piscine, avec crêpes à 16h
Cons: Pas assez de transats, manque d'animation le soir
Location: Pas grand chose à faire dans le quartier
En bord de mer, chambre propre, nourriture correcte. Beaucoup d'avions passent au-dessus de l'hôtel et de la plage
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Montchampfrom Paris

Tres décevant

Posted Aug 27, 2014 on Hotels.com
Hotel moyen que ce soit au niveau de l'aménagement de la restauration ou de la propreté. Salle de sport vétuste et même fermée lors de mon séjour. Clientèle russe a 80 pour cent mal éduquée. Chasse aux transats tous les jours. A éviter...
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 13, 2012 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom London, UK

Stunning location

Posted Nov 6, 2011
Location: Don't buy anything in the shops located oppposite the hotel as they are out to swindle the tourist. However, if you go left out of the hotel, about 20 minutes walk is like a mini high street with plenty of shops including supermarkets where you can buy everything. Otherwise the city centre of Heraklion provides variety in the form of markets, designer shops and plenty of eateries. Otherwise, all the local people were very helpful even if they could not speak English
The reception staff were very helpful giving us ideas for sightseeing trips. Providing us with DVDs and games such as My Rummy, Scrabble and Tripple Dominoes. Also played Tennis, Table Tennis and Air Hockey. Best of all was the chance to take a dip in the sea water as the beach was at the end of the hotel. The restaurant staff including the manager, chef and catering staff were all very friendly and helpful.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Bra og dårlig

Posted Jul 22, 2011 on Hotels.com
Negativt: Det første jeg legger merke til på hoteller er rengjøringen på rommet. Da vi ankom sent på kvelden, fant vi bl.a skjegg- rester på baderomsbenken, spindelvev i hjørnene og skitt på gulvet. Det tydet på ingen eller dårlig rengjøring før rommet skulle få nye gjester - noe jeg synes er ekkelt. Vi klaget dagen etter og ble lovet ny rengjøring. Etter flere timer ved bassenget ble rommet bare redd opp, men ikke rengjort. Da ble jeg så oppgitt at jeg ba etter rengjøringsmidler for å vaske selv, men det fikk vi ikke. De sendte noen som dro over badet, men de forstod ikke at de skulle ta gulvene også. Derfor vasket jeg over de med et håndkle. Jeg ble også skuffet over standarden på hotellrommet, med tanke på at det er 4 stjerner. Det var slitt, masse malingsflekker, men det verste var badet. Det var hull i vegger, mugg og råte i fugene på flisene og det luktet gammel fukt. Vi fant også maur og sølvkre-dyr der. Ettersom vi hadde rom i en slags leilighetsbygning, var døren til rommet også ytterdør rett ut i naturen. Under døra var det en sprekk på 1 cm eller 2, altså døra gikk ikke ned til gulvet. Dermed var det fritt frem for insekter å komme inn. Vi tettet sprekken med et håndkle hver dag. Nest siste kveld, da vi skulle legge oss, fant vi en stor kakelakk på nattbordet. Jeg hater de dyrene og det ødela nattesøvnen min de to siste nettene. Vi vet ikke hvordan den kom inn. Housekeeping lar jo døra stå åpen når de rer opp rommet, så det kan være derfor. Men uansett ødelegger det mye for meg... Positivt: Betjeningen er hyggelig og hjelpsom. All inclusive var nytt for oss - men måltidene var varierte og bød på mye god mat: Kjøtt, fisk, fugl, grønnsaker (kokte og rå) og masse salater. Snack- baren ved bassenget var åpen hele dagen og vi kunne forskyne oss med is, pizza, drikke og snacks når som helst. Bassenget hadde mange solsenger - noe mange hoteller har lite av. Likevel var det mye dårlig folkeskikk av gjestene ved å legge håndklær på senger og så forsvinne i flere timer. Akkurat det er utrolig irriterende og rett og slett dårlig folkeskikk. Stranden lå noen få skritt fra bassenget, og det var en flott strand med deilig sand. Hotellet har et Animation- team som står for aktiviteter og underholdning for store og små hele dagen og kvelden. De gjør en kjempe jobb. De er flinke og sprer godt humør. Hotellet ligger noe usentralt, men er perfekt hvis man vil ha det stille og rolig. Det er også bare ti minutter kjøring til Heraklion, som er hovedstaden på Kreta. Så man kan fint ta dagsturer dit hvis man vil shoppe. Det var også representanter fra ulike reiseselskap fra ulike land som var innom hotellet hver dag. Selv om vi reiste uten turoperatør, fikk vi være med på noen utflukter via et engelsk selskap. Vi hadde terrasse på rommet med en nydelig havutsikt. Solnedgangene er fantastiske. Hotellet hadde et veldig fint uteområde med bord og stoler, så gjestene kunne sitte ute å kose seg hele kvelden. Det var også en liten butikk på hotellet som solgte drikke, badeleker, solkrem ++. Veldig kjekt. Jeg bestilte massasje en av dagene - og det var svært behagelig. Det mest imponerende var at da vi skulle reise hjem midt i natta, hadde taxiene startet en 48 timers streik. En hotell- ansatt kjørte to turer med administrasjonens bil midt i natta for å få oss til flyplassen. DET er utrolig imponerende service. Konklusjon: Hotellet er egentlig bra. Mulighetene er mange når det gjelder aktiviteter, servicen er god (bortsjett fra det ene tilfellet med rengjøringen), maten er god og variert, og man trives her. Men jeg mener at de må pusse opp rommene hvis de vil beholde 4 stjernes status. Ellers burde det gå ned til 3 stjerner. Jeg forventer rene og tette rom uten råte, hull og veggskader når jeg booker 4 stjerners hotell.
5 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Narvik

Flott opphold!

Posted Jul 22, 2011 on Hotels.com
Vi var 1 uke på hotellet og hadde med datteren vår på 3 år. Dette hotellet og all inclusive var perfekt med tanke på barn - så enkelt! Bassengområdet og stranden var like ved; alt var i kort, KORT gåavstand. Flott service og fantastisk personalet!Det var drosjestreik da vi skulle hjem klokken 3 på natten(!) men da stilte hotellet opp med deres bil og en snill ansatt, som sto opp og kjørte oss til lflyplassen mot at vi betalte bensinpenger. I tillegg var maten veldig god og variert! Vi drar gjerne tilbake, helst med en gang! :)