Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.2 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Apr 27, 2015
Nettes Personal tolles Zimmer mit seeblick super hotel zum relaxen
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Köln, NRW

Tolles Hotel direkt am Plöner See!

Posted Apr 9, 2015
Pros: Die Aussicht auf den See, das reichhaltige Frühstück, der Wellness-Bereich und das überaus freundliche Personal,
Cons: WLAN Empfang im Zimmer, Bademäntel kostenlos auf dem Zimmer anbieten, Fußboden reinigen lassen (sehr fleckig)
Location: Direkt am Plöner See, Spaziergänge von Plön aus am See entlang möglich, in Plön selber gibt es eine nette Altstadt und mehrere nette Restaurants
Wir waren für zwei Nächte im Seehotel Dreiklang und haben uns sehr wohl gefühlt. Unser Zimmer (Appartement mit Seeblick) ließ so gut wie keine Wünsche offen. Der Ausblick auf den Plöner See war unfassbar schön, das Verweilen auf dem Balkon Entspannung pur. Im Zimmer war alles, was wir für ein paar Stunden brauchten. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Das Bett sehr gemütlich. Das Mobiliar ist zwar nicht neu und modern und hat auch schon einige sichtbare Abnutzungen, das tat dem Wohlfühlcharakter aber keinen Abbruch. Einzige Kritikpunkte: das WLAN ist sehr sehr bescheiden und die Bademäntel kosten extra (für ein **** Wellness Hotel eher überraschend)
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Vejle

rummelig men dårlig rengøring

Posted Jan 2, 2015
Værelset er pæn, stor med tekøkken og havudsigt. Men det er ét stort rum som mangler måske en halv væg der sepererer stuen fra sovværelse, køkkenet er for tæt til sengen. Morgenmad var meget rodet og den mangler frisk rug brød og boller. Vi skulle helt ud af bygningen (og det regnede) for wellness og morgenmad etc. Der er ingen lounge eller engelsk tv kaneller.Da vi ankom til værelset var gulvtæppet så støvet, begyndte vi begge to at hoste, og efter at kontakte reception flere gange og intet skete, sov vi overhovedet ikke. Heldigvis var vi der kun to nætter. Næste dag fik vi at vide, drengen ved reception forstod os ikke; så tænkte jeg, hvordan kan hotellet passes af én der overhovedet ikke forstår sproget. Måske kommer der eller forventes der kun tysktalende gæster.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jens Henningfrom København

Pragtfuldt sted for en forlænget weekend

Posted Dec 13, 2014 on Hotels.com
Vi boede i en lejlighed med flot søudsigt. Fine muligheder for at tilberede frokost i lejligheden. Dejlig svømmehal og saunaområde og ikke mindst en god restaurant med et yderst venligt serviceorienteret personale.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Juletur

Posted Dec 9, 2014 on Hotels.com
Min mand sidder i kørestol, og der er ikke optimale forhold til handicappede. Et særdeles imødekommende og servicemindet personale hjalp os med at løse det på den bedst mulige måde. Vi fik en nøgle til en ekstra lejlighed i stueplan, og kunne så via en græsplæne køre ind gennem en terrassedør. Der er ikke tvivl om, at vi gerne kommer igen, men vil så bede om en lejlighed, hvor der er muligt at komme ind på denne måde. Stor ros for hjælpsomhed.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Lenefrom Taastrup

Julemarked

Posted Dec 4, 2014 on Hotels.com
Vi havde valgt dette Hotel så vi kunne besøge julemarked i hhv. Lübeck, Wismar og Schverin - men der var noget længere til dem end vi troede. Hotellet var rigtig dejligt og morgenmaden var glimrende. Det eneste jeg blev skuffet over var toilet artiklerne - når de er incl. troede jeg at det betød Creme, Shampoo og balsam osv. - men det var et stykke håndsæbe og en showersæbe.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Tinafrom kokkedal

super service

Posted Dec 2, 2014 on Hotels.com
Super service fra personale.. smukt natur og gode afstand til både Kiel og Lübeck. . Kan klar anbefales
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Hotellet hvor man kan overraskes +/-

Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
personalet kendte ikke til ret mange lokale forhold og sædverdigheder. De kunne ikke tale Dansk eller Engelsk, men de var flinke nok. Stjerner for Betjening: 3 af 5 Maden var ikke lavet af en proff. kok. MEGET enkel morgenmad. og kun Hårdkogte æg. Stjerner for maden: 2 af 5. Flot udsigt og ok facilliteter. Pludselig var der nøgne folk i svømmehallen og fælles bruse facilliteter!!??????
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

sehr schön, tolles Frühstück

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
alles gut, nur die Badmöbel sollten mal erneuert werden
4 out of 5
Recommended
for Couples
by man midle-agefrom DK

Location is everything

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
Fantastic lake side location and facilities at the lake. Superb bicycle routes in the area. Restaurant service and prices and easily be improved.