Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Super!

Posted Oct 21, 2014
Pros: Tip top in orde, goede locatie
Cons: -
Location: Vlak bij de haven, leuke terrasjes. Het museum vd 20e eeuw is leuk, WFM viel tegen. City tours: bellen!!! Vrijwilligers dus rijdt niet gegarandeerd!
Wij (5p) zaten in het appartement boven. Echt super! Ruim, netjes, schoon en van alle gemakken voorzien. Ontbijt was ook prima in orde, de kinderen genoten van het geroosterde brood. We vonden het jammer, dat we er maar 1 nacht waren en komen zeker nog een keer terug. Misschien niet het goedkoopste, maar wel waar voor je geld.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Kent

Unusual hotel

Posted Oct 3, 2014
Pros: Quaintness
Cons: Car park directions
Location: Lovely harbour nearby
Car Park hidden away down the road and room accessed in the side street made for an interesting start; a comfortable room, pleasant staff and adequate breakfast made it an enjoyable experience. Tank goodness for the satnav in finding it !
5 out of 5
Recommended
by E. Krausefrom Pforzheim

Angenehm überrascht

Posted Aug 22, 2014 on Hotels.com
Alles in allem sehr schöner Aufenthalt die Leute vor Ort und die Freundlichkeit , lassen kleine Mängel ( älteres Haus ) gerne übersehen.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Torben Bøgwadfrom Kolding

Super oplevelse

Posted May 20, 2014 on Hotels.com
Byen er meget hyggelig, og med rigtig mange steder at spise. Hotellet har en fantastisk morgenmad.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Frodefrom midt i kanalområdet

intimt og hyggelig

Posted May 3, 2014 on Hotels.com
på alle måter. Ble drevet av en barnefamilie og kom tett inn på vertskapet. Grei frokost og suveren beliggenhet med dyrepark og kanal/båtliv i klassisk hollenderstil fra 1500 tallet. Anbefales
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Great hotel in Hoorn

Posted Apr 27, 2014 on Hotels.com
Really like staff and the room with it's own little communal patio. Close walking distance to Hoorn's best sites. Wish the breakfast selection had less packaged items. I would stay here again. Price was reasonable.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 17, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Tolle Lage

Posted Dec 23, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by ちび

こじんまりとした港町のホテル

Posted Dec 17, 2013
Pros: アットホームな雰囲気
Cons: 特にない
Location: 特にこれといった観光名所があるわけではないが、オランダの運河がホテルのすぐ横を流れていて小さな跳ね橋も周囲に点在しており雰囲気の良い場所だった。街の中心部も徒歩圏内にあり、夕食は中心部で摂った。
仕事で一泊のみ利用。家族経営っぽいアットホームな雰囲気で心地良く滞在できた。部屋の広さはまずまずの大きさ。朝食はこぢんまりとしたバイキングスタイルで短期の滞在ならば特に不満はない。無料駐車場はホテルから100mくらい離れた別の敷地にあった。短時間の駐車ならホテル前の道にも駐車可能。
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Wijdafrom Noordwijkerhout

Aardig en goedgelegen hotel

Posted Sep 16, 2013
Pros: Huisje Vollerwaal en gratis parkeren. Gunstige ligging t.o.v. oude haven en restaurants.
Cons: Frissere dekbedden en een lachje op het gezicht!
Location: Kort loopje naar restaurant aan de Doelenkade en nadien naar De Waag voor een praatje en drankje. Zaterdag was er de bekende zaterdagmarkt. Gezellig!
De website geeft niet aan dat er z.g. tuinkamers zijn (met een zitje buiten) en aparte kamers in een huisje aan de Vollerswaal, met en zonder uitzicht. Had ik dat geweten had ik een tuinkamer geboekt of kamer met uitzicht op het water in het huisje. Hoe dan ook, dat huisje aan de Vollerswaal was verrassend en de kamer ruim genoeg. Groot raam dat ook als nooduitgang diende. Mooie, moderne badkamer. Een tegenvaller was het fleurige dekbed dat "plastic" aanvoelde, een muffige geur had en niet helemaal schoon was (vlekjes). Bedden waren goed. Ontbijt erg vroeg voor de zondag: tot 10.00 uur. En waarom geen croissantjes? Wel kwamen er extra gekookte eitjes. Ontvangst/bediening/uitcheck: erg kortaf en zelfs bits. Hoezo Westfriese gezelligheid? Van een familiehotel verwacht je iets meer. En goedkoop was De Magneet zeker niet; voor het luxere driesterren hotel Petit Nord (op het Kleine Noord) krijg je voor die prijs zelfs een junior suite.