Ratings based on 123 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
93% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.1 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Holstebro

OK hotel tæt på Larvik

Posted Feb 10, 2015
Pros: Venlig og hjælpsom personale, pænt og rent hotel
Overnatning i forbindelse med skiferie, dejlig tæt på Larvik så vi var fremme hen på aftenen, samtidig med en placering i forhold til Larvik, således at køretur ikke bliver for lang næste dag videre til feriestedet (Trysil). Dobbelt værelse og et dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger, hvilket også virkede godt.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Gerofrom Moi

Anbefales

Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
Hei,oppholdet var veldig bra. Jeg lurer på om hvorfor jeg betalte 995 nok. når jeg fikk pris 845 nok?
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Arvefrom Trondheim

Fin frokost. Gratis parkering.

Posted Nov 18, 2014 on Hotels.com
Sentral beliggenhet og fin frokost.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 7, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Hyggelg opphold på Best Western Horten Hotell.

Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
Absolutt tilfredstillende. Hyggelig betjening, god service og fin beliggenhet.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Rune Billingfrom Fredrikstad

Bra beliggenhet

Posted Oct 24, 2014 on Hotels.com
Vi var der i forbindelse med hi-fi messa. Tok dette som en kosetur også. Sengene var deilige. Rommet var fint, med flott utsikt og romslig plass. Frokosten på morgenen kunne vært bedre. Lite varianter. Men alt i alt ett hotell vi kommer tilbake til.
3 out of 5
Recommended
by Thor Janfrom Norge

Nedslitt rom

Posted Oct 4, 2014 on Hotels.com
Maten. sengen og betjeningen var meget bra men jeg mener at rommet ikke holdt den standard som jeg kunne forvente fra denne hotellkjeden. Det var en hel del å sette fingen på fra skap som ikke lot seg åpne til vask som var sprukket i porselenet og en del andre ting.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Odd Grindvollfrom Oslo

Bra beliggenhet og god service

Posted Sep 28, 2014 on Hotels.com
Helt fint hotell med bra beliggenhet. Ok pris i forhold til alt totalt sett. Bra frokost og ok restaurant på kvelden.
4 out of 5
Recommended
by Bjørn Dybliefrom Ringerike

Posted Sep 26, 2014 on Hotels.com
Utmerket
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 25, 2014 on Hotels.com