Ratings based on 127 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
93% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.1 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Holstebro

OK hotel tæt på Larvik

Posted Feb 10, 2015
Pros: Venlig og hjælpsom personale, pænt og rent hotel
Overnatning i forbindelse med skiferie, dejlig tæt på Larvik så vi var fremme hen på aftenen, samtidig med en placering i forhold til Larvik, således at køretur ikke bliver for lang næste dag videre til feriestedet (Trysil). Dobbelt værelse og et dobbeltværelse med 2 ekstra opredninger, hvilket også virkede godt.
1 out of 5
Recommended
for Families
by Eivindfrom Florø

Helseskadelig

Posted Dec 21, 2014 on Hotels.com
Ventilasjonsanlegget drog inn all piperøk og eksos fra utsiden. Ingen mulighet til å slå av. Dama i resepsjonen trodde ikke på oss når vi ringte om det. Ho skulle sende nattevakten bort med vi så ingenting til det. Hadde det ikke vi hatt med to små barn, så hadde vi heller sovet i bilen. Så etter timer med hoste og røde øyner så reiste vi lykkelige derifra med livet i behold. Så for helsas skyld: Finn ett annet hotell.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Jahn Hildarfrom Halden

Rolig hotell med god frokost

Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
Koselig hotell, veldig sentralt i Horten. Meget god frokost. God service. Noe opppussing pågår og det er nødvendig for hotellet er litt gammelt. Badet var av nyere dato. Stille og rolig selv om de pusser opp. Anbefales om man skal bo i Horten.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

helt ok hotell

Posted Dec 6, 2014 on Hotels.com
helt ok hotell, men noe slitt
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Arild

This traveler left a rating score only Posted Dec 2, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Gerofrom Moi

Anbefales

Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
Hei,oppholdet var veldig bra. Jeg lurer på om hvorfor jeg betalte 995 nok. når jeg fikk pris 845 nok?
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Arvefrom Trondheim

Fin frokost. Gratis parkering.

Posted Nov 18, 2014 on Hotels.com
Sentral beliggenhet og fin frokost.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 7, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Hyggelg opphold på Best Western Horten Hotell.

Posted Nov 4, 2014 on Hotels.com
Absolutt tilfredstillende. Hyggelig betjening, god service og fin beliggenhet.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Rune Billingfrom Fredrikstad

Bra beliggenhet

Posted Oct 24, 2014 on Hotels.com
Vi var der i forbindelse med hi-fi messa. Tok dette som en kosetur også. Sengene var deilige. Rommet var fint, med flott utsikt og romslig plass. Frokosten på morgenen kunne vært bedre. Lite varianter. Men alt i alt ett hotell vi kommer tilbake til.