Ratings based on 72 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
97% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.5 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Rantasipi / Hyvinkää

Posted Nov 2, 2014
Pros: Aamupala
Cons: Sängyt on liian kovat ja lisävuode ei kestä edes arvostelua
Kiitokset henkilökunnalle, että saatiin pitää huone seuraavaan iltaan, kun naapurissa oli pitkät uimakisat
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Rauhallinen paikka, hyvät yöunet

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Hyvä paikka hyvän matkan päässä Helsingistä
3 out of 5
Recommended
by Susannfrom Oslo

Posted Sep 24, 2014 on Hotels.com
To personer skulle drive baren OG restauranten. Tok 20 minutter å få bestilt, en 40 minutter å få en øl og mat.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by En resenärfrom Åland

Bra hotell, inget att klaga på.

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
Som sagt, inget att klaga på. Allt som jag behövde, och bra service.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Mukava hotelli koirien kanssa kulkiessa

Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
Hotellissa oli ihanan viileää, vaikka ulkona oli helle. Koirien kanssa oli helppo yöpyä ja hyvät koiranulkoilutusmaastot ympärillä. Ei valittamista.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Lena Jönssonfrom Stockholm

Servicen -var fanns den??

Posted Aug 10, 2014 on Hotels.com
Ha gott om tid och stort tålamod om du tänker äta i restaurangen eller dricka något i baren. Långsammare och mer sliten personal får man leta efter. Suckar och stön när de behövde hämta något eller när vi försökte påkalla uppmärksamhet. I receptionen var dock servicen helt ok. Rummen var rena och ordinära. Omgivningen passade oss mycket bra, skog och stora ytor att rasta hundarna på. Bra läge för oss eftersom vi var här för att delta vid en hundutställning.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 17, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by YPKfrom Ylläs

Päivällispöytä

Posted Jun 13, 2014 on Hotels.com
Päivällispöytä oli mukava positiivinen yllätys.Raaka-aineiden tuoreus ,valikoima sekä pöytäkatettuna klo 22 asti. Menu laput voisi olla ruokien kohdalla koska pöydän alkupäästä piti katsoa mitä ruokaa tarjolla.
4 out of 5
Recommended
by Eilafrom kangasala

iloinen palvelu

Posted Jun 12, 2014 on Hotels.com
Luonnonläheinen sijainti, lyhyt matka keskustaan, helppo löytää!
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Rauhallinen hotelli

Posted Jun 12, 2014 on Hotels.com
Hotelli oli rauhallisella paikalla, sopivan matkan päässä sekä Hyvinkään että Riihimäen keskustasta. Luontopolut vieressä. Vastaanotto oli ystävällinen, ruoka hyvää, kaikki toimi ja palvelu pelasi.