Ratings based on 73 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
95% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Irisfrom Stuttgart

Service ausbaufähig

Posted Oct 8, 2014 on Hotels.com
Wir waren schon das zweite Mal im Destino Pacha. Wie beim letzten Mal überzeugte uns der Charme der Anlage, die tolle Aussicht vom Pooldeck und das üppige Frühstück. Was dieses wie letztes Jahr nervte ist das schlecht eingestellte Personal. Alle hübsch anzusehen, fast keiner wirklich motiviert. Beim Frühstück dauerte es teilweise ewig bis leere Platten wieder aufgefüllt wurden, am Pool musste man sich beinahe entschuldigen, wenn man etwas bestellte. Einmal wollten wir mit dem Taxi in die Stadt fahren, bestellten eines mit einer Stunde Vorlauf beim Concierge. Natürlich kam es nicht.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Frankfurt

Stylisches Partyhotel

Posted Oct 6, 2014
Pros: Pool-Landschaft ist grandios und der Service klasse
Closing Weekend 2014: das Hotel liegt am Cap Martinet mit super Ausblick auf Formentera und Altstadt! Die Zimmer sind klein, aber für 1 Person vollkommen ausreichend! Frühstück ist klasse, der Poolbereich genial und die Daytime Parties legendär! Internationales, cooles Publikum...
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Jeroen

This traveler left a rating score only Posted Sep 27, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Антон

This traveler left a rating score only Posted Sep 24, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by Gabrielfrom São Paulo

Ibiza - Destino Resrot

Posted Sep 23, 2014 on Hotels.com
Muito boa, hotel show e serviço também. A limpeza do quarto era boa porem embaixo da ama era sujo (acúmulo de pó). Fiquei no quarto menor, o que não me inomodou mas ahei o banheiro pequeno, tipo a agua ao lavar o rosto caía em cima da torneira de tão economia de espaço. Mas de resto foi tudo impecável, recomendo.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Alifrom USA

Amazing resort in Ibiza

Posted Sep 21, 2014 on Hotels.com
I had seen less than perfect reviews about Destino online, but decided to give it a shot, and I am so glad I did. The rooms are not huge but very nice and clean, and they have a very nice and cute balcony. The staff are super nice and helpful, and the pool area is absolutely amazing and fun. I would highly recommend this hotel to any friend.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom llyon

Endroit superbe à recommander

Posted Sep 18, 2014
Séjour très agréable autour d'une belle piscine très festive à quelques minutes en auto de la vieille
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Neilfrom Manchester

One of the Best and Coolist hotels on the island

Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
Great hotel. Really cool people. amazing vibe. Overall the best hotel i have stayed at on the island.
4 out of 5
Recommended
by Sanjafrom Amsterdam

Betaalbare luxe in sfeervol hotel

Posted Sep 17, 2014 on Hotels.com
Meteen bij aankomst krijg je het wow-gevoel! De entree, de lobby zijn prachtig. Ondanks dat er ook negatieve kritieken zijn, zijn wij met alle egards ontvangen. Zelfs met onze vroege aankomst (09:30) verliep de check-in vriendelijk en snel en werden we direct naar onze kamer begeleid. De kamer is inderdaad niet groot, maar met sobere, functionele inrichting, een heerlijk bed, een zalige regendouche en een lekker balkon is dit alles wat je nodig hebt. Het inbegrepen ontbijtbuffet is uitstekend. Het zwembad is heerlijk! Er is geen strand, maar het uitzicht over de zee en Ibiza stad is prachtig. Als hotelgast zijn de luxe ligbedden en handdoeken gratis. Let wel: 1e rij kan vaak bezet zijn voor bezoekende gasten die dit tegen betaling gereserveerd hebben. De service aan het zwembad kan beter... Bestellingen van een drankje kunnen soms onnodig lang duren. De lunchkaart bij het zwembad is beperkt, prijzig, maar het eten is goed. De sushi is heerlijk. Net als de sangria met cava! De kamers bevinden zich in verschillende kalkwitte gebouwtjes van 2 verdiepingen, verspreid in een ruim opgezette, groene tuin. De kamers beneden hebben lang niet allemaal een balkon. Als je voor je rust komt, vraag dan om een kamer verder van het zwembad. Aangezien er bijna dagelijks iets te beleven valt in het hotel, hebben de kamers aan het zwembad het meeste geluidsoverlast. Met de DJ-booth als eye-catcher bij het zwembad en (het aantal afh. van het seizoen) bijbehorende feesten, is Destino de intiemere versie van Ushuaia verderop in het schreeuwerige Playa d'en Bossa. In de directe omgeving is weinig te beleven, een huurauto is dus handig (en leuk om het eiland te verkennen). Wil niemand de Bob zijn, dan roept de bewaking een taxi voor je, die je overal heen brengt! Nog even wat puntjes van kritiek van andere gasten tegensprekend: Op de dag van ons vertrek konden we de hele dag van alle faciliteiten gebruik maken, werd onze bagage keurig weggezet en de receptionist wist (zelfs met bonnetje) precies welke bagage van ons was. We konden douchen bij de gym, die inderdaad maar 3 apparaten heeft staan. But who cares... Het is vakantie! En wil je echt wat doen dan worden er regelmatig yoga-, spinning- en andere fitness lessen gegeven. Wij zouden dit hotel zo weer boeken!