Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Voor ons doel: perfect

Posted Mar 31, 2015
Pros: Alles
Location: Wij hebben niet gekeken naar recreatie mogelijkheden.
Wij zochten een overnachtingsplaats omdat we hier in de buurt een avond-activiteit hadden en 's nachts niet meer naar huis wilden rijden. Daarvoor was dit hotel perfect. Ze hielden rekening met al onze wensen wat betreft etenstijden, menu, consumpties. En dat voor een zeer vriendelijke prijs.
3 out of 5
Recommended
by Aoi

This traveler left a rating score only Posted May 22, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by man 55 jaar

Gastvrij hotel op mooie rustige locatie.

Posted May 20, 2014
Lichte serre, voor ontbijt en eten. Prima diner! Mooi terras, doch door slechte weer niet gezeten. Gastvrij! Kregen waterkoker op verzoek. Ontbijt buffet buiten weekend wat karig; weinig variatie voor klanten met specifieke wensen. Warm water /douche slecht te regelen! Bedden erg zacht.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jari Koponenfrom Finnland

mukava henkilökunta

Posted Oct 19, 2013 on Hotels.com
Tämä oli jo toinen käynti ja hotelli on jatkossakin meidän matkan varrella, joten tulemme uudestaan
5 out of 5
Recommended
for Families
by Peerfrom Danmark

God service

Posted Jun 11, 2013 on Hotels.com
Fint lille hotel med god service, perfekt til stop undervejs.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel Krasemann

Posted May 19, 2013
Pros: The Staff and the excellent food
Location: there is a windmill within a short walking distance
The staff was friendly and very helpful, all the meals were fantastic. there is a windmill a few blocks away.
1 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Ursula

Nachtje net over de grens

Posted Apr 25, 2013 on Hotels.com
Alles viel vreselijk tegen in hotel Kraseman: we konden alleen van de kleine kaart eten, de kamer was doorrookt, de bedden doorgezakt, de douche was of gloeiend heet of ijskoud. Afschuwelijk was het. Een hotel hoeft niet luxe te zijn maar de basisvoorzieningen moeten minstens op orde zijn. Dat was hier absoluut niet het geval. Een grote domper dus....
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Erik

Tipp nähe Bocholt

Posted Dec 31, 2012 on Hotels.com
Jetzt weiß ich wenigstens, warum dieses nette kleine Hotel all die guten Bewertungen hat. Saubere Zimmer in einem liebevoll geführten Haus mit äußerst zuvorkommendem Personal und einer guten Küche. Wer nach Bocholt reist, sollte hier im Ortsteil Werth von Isselburg übernachten. Es lohnt sich nicht nur für die romantische Windmühle am Ende der kleinen Straße.
5 out of 5
Recommended
by gerda

aanrader. mooi fietsen in de buurt

Posted Aug 20, 2012 on Hotels.com
Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Restaurant waar je hier en lekker kan eten. Zéér tevreden
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by lmb

Picturesque setting, good food

Posted Jul 31, 2012 on Hotels.com
Stayed for 1 night as an overnight stop. Restaurant serves good food and has a lovely terrace next to the river. Staff very helpful (English also well spoken). Good size room and great buffet breakfast.