Ratings based on 855 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
98% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.3 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Oslo

Centrumnära

Posted Jun 17, 2015
Flott stort rum, med fönster i två väderstreck. Sovgoda sängar. Stor, flott, frisk frukost. Perfekt gym.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint design hotell med trevlig personal

Posted May 22, 2015
Trevlig och behjälplig personal, fint design hotell. Sviten Småland var jätte fin så den rekommenderar jag. Kommer vi bo på hotell i Jönköping igen kommer jag välja detta igen. Fin frukost buffe på morgonen. Nära till shopping och fina restauranger och pubar :)
5 out of 5
Recommended
for Families
by Sara Maj from Stockholm

Bara +

Posted Apr 8, 2015 on Hotels
Fräscht och mysigt
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jonatan from Nynäshamn

Top notch

Posted Apr 8, 2015 on Hotels
3året irad jag bor på hotell savoy och kommer aldrig välja nåt annat hotell allt är perfekt!
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Martin from Helsingborg

Min vistelse under påskhelgen

Posted Apr 7, 2015 on Hotels
Helt okej vistelse. Dock när man bokar för fler än 2 personer i detta fallet 4 personer så ställer dem in extra sängar som inte är allt för bekväma.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 5, 2015 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Sådär...

Posted Apr 5, 2015 on Hotels
Helt ok, stort rum för 4 personer. Sänre sängar och riktigt dåliga extrasängar. Oacceptabelt störande partygata hade vi vetat hade vi inte valt detta hotell. Frukosten får 3 av 5.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Claes from Kalmar

Helt okej!

Posted Mar 31, 2015 on Hotels
Hade för lite personal och dåliga rutiner för att alla ska få ta del av en påfylld och bra frukost. Hann inte med att plocka undan på borden och inte heller fylla på mat på faten:( Inte godkänt:-(
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Toril

This traveler left a rating score only Posted Mar 27, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Ann-Louise

This traveler left a rating score only Posted Mar 25, 2015 on Hotels