Ratings based on 136 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
96% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.3 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Gbg

Personalfattigt hotell

Posted Mar 9, 2015
Det luktade katt i badrummet Knepig logistik i relaxavdelningen, kall bassäng Det verkade vara ont om personal på hotellet, men de i receptionen var trevliga
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Sannafrom Stockholm

Satsa på ny lobby, bistro & restaurang!

Posted Feb 26, 2015 on Hotels.com
Fantastiskt bra bemötande och service, sköna sängar, fina rum, ljuvlig utsikt, perfekt läge, bra litet gym med tillgång till Malkers 100 m från hotellet. Dock behöver lobby, bistro & restaurang ett lyft som ger en karaktär och atmosfär som nu saknas. Återvänder gärna!
4 out of 5
Recommended
for Families
by Åsefrom Ronneby

Bra familjehotell

Posted Feb 24, 2015 on Hotels.com
Bra hotell, bra service och mycket prisvärt. Bra frukost. Hotellet är slitet men rent och helt ok. Toppen till barnfamiljer då de har pool samt pingisbord (obs ta med racket och boll).
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

matos

Posted Feb 20, 2015 on Hotels.com
Endast en övernattning, tyvärr vaknade vi till bacondoft på morgonen
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Hans-Henrikfrom Mariager

Dejligt hotel, dog lidt slidt

Posted Feb 20, 2015 on Hotels.com
First Witt bærer præg af at at være et ældre hotel som dog er blevet moderniseret løbende. Værelset havde en tilpas størrelse og virkede lækkert - dog var badeværelset ikke hensigtsmæssigt og gammelt - bruseren blev ved med at falde ned og man kunne kun bruse i badekaret.Jeg savnede et strygebræt på værelset ligesom der ikke var særlig mange lamper. Desuden oplevede jeg at radiatoren "bankede" flere gange; sandsynligvis fordi det er et gammelt hotel. Internettet på hotellet var super, meget meget hurtigt og der var fuld dækning over hele hotellet, også i restauranten. Der var ikke kaffemaskine på værelset men ved forespørgsel fik jeg gratis en kande med på værelset. I det hele taget var der super service fra personalet. Morgenmaden var rigtig lækker og der var et godt udvalg - noget bedre end restaurantens kvalitet om aftenen som ikke var særlig god. Hotellet ligger dejligt centralt, ca. 600 m. fra stationen og midt i byen, som dog ikke er særlig stor men absolut seværdig med den gamle borg som omdrejningspunkt. Jeg ville gerne bo på First Witt igen, hvis jeg skulle til Kalmar igen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Fredrikfrom karlskrona

Bra Hotell för familjen med gym och bad

Posted Feb 17, 2015 on Hotels.com
Bra service, med barnvänlig restaurang och trevlig personal.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Stockholm

Helt ok!

Posted Feb 17, 2015
Pros: Frukosten, sängen, att det var tyst, trevlig personal, möjlighet till garage
Cons: Vinglasen och besticken i restaurangen var smutsiga. (dumt att man bara kan skriva 150 tecken här, ni borde uppmuntra förbättringsförslag)
Trevlig personal, åldrad men helt ok inredning. Skön säng, superbra frukost! Bra med garage för bilen. Renlighetsmässigt helt ok förutom i restaurangen där vinglasen och besticken var något smutsiga. På rummet hade toalettstolen väldiga avlagringar av något som fick det att se ut som om ingen städat där. Helt ok vardagshotell - ingen lyx men funktionsdugligt och smidigt.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 16, 2015 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Betyg

Posted Feb 14, 2015 on Hotels.com
Business