Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jan from Aalborg

Hotelanmeldelse

Posted Mar 8, 2015 on Hotels
Hyggeligt hotel med en rigtig god service. Meget imødekommende og hjælpsom stab.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mårten from Laholm

Funktionellt enkelt hotell.

Posted Feb 7, 2015 on Hotels
Hotell med funktionell men enkel standard. Rummen enkla, rena med bra komfort i säng, något dragit från fönster, ( vintertid). Toalett/dusch ren och fräsch, duschdraperi dock något defekt. Service från reception enkel, minimalt bemannad, snabb och precis. Med tanke på standard och service, är min uppfattning att rumspriser är i överkant, dock styr säkert tillgång och efterfrågan prisbilden i en militärstad som Karlsborg.
4 out of 5
Recommended
by Sverre Johnsrud

This traveler left a rating score only Posted Oct 5, 2014 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Posted Aug 21, 2014 on Hotels
Trasiga persienner i rummet vilket gjorde att det inte gick att mörklägga. Antennuttaget + sladden trasiga vilket gjorde att det inte gick att se på TV. Bara en nyckel delades ut trots två personer i dubbelrum.
3 out of 5
Recommended
by Radar from Norrköping

Rymligt rum men för lite "lyx" för det priset

Posted Aug 20, 2014 on Hotels
God frukost men ovädrat på rummet och lite unket i badrummet och för mycket gatuljud in i rummet. Som helhet dock klart positivt.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

trevlig frukostpersonal

Posted Aug 18, 2014 on Hotels
alldeles utmärkt
4 out of 5
Recommended
for Families
by Hasse from Stockholm

Billigt och bra

Posted Aug 17, 2014 on Hotels
Fick ingen upplysning om hur mar fick nätsurf att fungera (fodrades ett lösenord?)
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Authentic

Posted Aug 17, 2014
Nooit eerder trof ik een hotel met zo'n voorkomende gastheer die uitstekend Engels sprak. Direct na inchecken wees hij op het bier en de wijn die hij in de koeling zou zetten voor gasten. Gratis! Ontbijt is prima, zonder overbodige franje. Kamer was zeer ruim, maar de verduistering was maar deels, zodat het erg licht bleef in de kamer. Karlsborg bestaat uit één doorgaande weg, die nogal druk is, maar 's nachts viel dat gelukkig erg mee. Een authentiek hotel met enige uitstraling, deels net geschilderd en onderhouden en wat charmante gebreken. De omgeving bij Götakanalen en Tiveden maakt hetg een ideale uitvalsbasis.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 11, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Trevligt bemötande

Posted Aug 8, 2014 on Hotels
Trevligt bemötande och bra service. Hotellet har bra läge, men var en smula spartanskt i inredningen. Plus i kanten för frukostrum/gemensamhetsutrymme som gav mingelpotential.