Ratings based on 54 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
100% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Prima hotel.

Posted Sep 28, 2014 on Hotels.com
Aardige mensen.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by KVfrom DK

Intet internet eller kreditkortbetaling

Posted Sep 27, 2014 on Hotels.com
Da vi ankom til Motel Kirchheim viste det sig, at vi i stedet skulle bo på Landhotel Kirchheim ca. 1 km fra Motellet. Vi fik en dårlig kørevejledning, men fandt hotellet. Her konstaterede vi, at vi ikke kunne komme på internettet fra vort værelse eller i det hele taget. Det umuliggjorde, at vi kunne reservere hotelophold på vores videre tur. Vi købte morgenmad, men kunne kun betale med kontanter. Værelset, som var pænt og rent, var koldt og det var ikke muligt at hæve temperaturen. Morgenmaden var god og rigelig. Beliggenheden var god, men Kirchheim er et gennemfartssted, hvor man kun gør korte ophold, hvilket gør det mindre attraktivt i fremtiden.
5 out of 5
Recommended
for Families
by niklasfrom stockholm

perfekt stopp på vägen

Posted Aug 15, 2014 on Hotels.com
Skönt att ta med bilen ända in till dörren, för att sen ramla in till ett jättefräscht rum. McDonalds på andra sidan autobahn blev perfekt frukost efter utcheckning.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Hr. Mogensenfrom DK

Simpelt og meget tæt på Autobahn

Posted Aug 14, 2014 on Hotels.com
Hotelværelserne ligger lidt ala rækkehuse. Man parkerer nærmest bilen lige ude foran hotelværelset, hvilket gør det meget let at pakke. Værelset var nogenlunde som man kan forvente af et hotel i den billigere prisklasse. Vi bookede et familieværelse hvor ungerne sov på en stor "slå-ud" sovesofa. Den var redt op da vi ankom sent om aftenen så det var dejligt. Hotellet var relativt nemt at finde - utroligt tæt på af- og tilkørsel til Autobahn lidt syd for Kasel. Anbefales som motorvejshotel - godt til en enkelt velfortjent overnatning på vejen.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Camillafrom Værløse

Dårlige senge og koldt værelse

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Der er ekstremt lydt på værelserne. Man hører hver gang nogen kommer ind af de meget tunge metal døre,som smækker så højt at man flyver op ad sengen. Virkeligt dårlige senge. Dobbeltsengen var så blød at man sank helt ned i midten af madrassen og sofesofaen så hård at man kunne mærke alle fjedre og metalbøjler...virkelig en dårlig nat på vej hjem fra en ellers skøn ferie.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Surprisingly good

Posted Aug 9, 2014 on Hotels.com
This was far better than we expected it to be; clean, nice bathroom, nice beds and good service. The food was not that good, but it works for supper and breakfast if your purpose is to hit the road next morning.
3 out of 5
Recommended
by Michael Jensen

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by reisenderfrom Bad Hersfeld

Ordentlich

Posted Aug 5, 2014 on Hotels.com
Ordentlich, aber Ihr Mitanbieter bot das Motel zum identischen Preis inklusive Frühstück an. Das macht mich sehr skeptisch gegenüber Ihren Leistungen
3 out of 5
Recommended
for Families
by Troelsfrom Roskilde

Posted Jul 26, 2014 on Hotels.com
To few trashcan. Put A trashcan at the parkinglot. The breakfast should be better.