Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
100% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.9 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
Recommended
by Øivind J.

Fin utsikt over Kirkenes og fjorden.

Posted Sep 26, 2012 on Hotels
I forhold til prisen var dette en meget dårlig opplevelse. Dårlig skilting og et usedvanlig trist inngangsparti. Måtte bytte rom da sengetøyet ikke var rent. Ingen middags restaurant, men relativt brukbar frokost i lyst rom med fin utsikt.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Op0hold inden afgang med "Hurtigruten".

Posted Sep 14, 2012 on Hotels
Ville gerne have kunnet spise til aften på hotellet i stedet for at gå ned i centrum, da min partner er gangbesværet.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Mariann

Posted Jul 14, 2012 on Hotels
Perfekt m.h.t. midnattsol. Hyggelig personal. God frokost. Kirkenes generelt: Ustelt og lite hyggelig.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Grei adkomst

Posted Jul 13, 2012 on Hotels
Savnet tilbud om småretter fra kjøkkenet sånn at vi hadde sluppet å gå for å finne mat.Tips til hotellet: RENS MØBLENE i lobbyen
2 out of 5
Recommended
for Families
by Kari

WC pönttö

Posted Jul 10, 2012 on Hotels
Wc pöntön kanswi oli väärään pönyyöön tarkoitettu. Se ei pysynyt ylhäällä ja vaikeutti täten asiallista toimitusta. Jirjoituspöydän tuoli oli myös rikki ja antoi huoneesta huonomman kuvankuin se oli. Aamianen oli hyvä.
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Hvordan spise egg med suppeskje

Posted Jun 17, 2012 on Hotels
Dette er for dårlig. Etter å ha overnattet på Thon hotell Kautokeino var dette en dramatisk nedtur. Hotellet er nedslitt, men toppen var opplevelsen av å måtte spise egg med suppeskje , prøv selv og gi tilbakemelding. Den stakkars utrente jenta viile prøve å få tak i eggskjeer til neste dag og det er jo positivt.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Hotell Rica Kirkenes - utsikt

Posted Aug 5, 2011 on Hotels
Hotellet hadde flott utsikt og reinsdyr utenfor hotelrommet! Flott service med buss direkte til Hurtigruten.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 26, 2010 on Hotels
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Orust, Sverige

This traveler left a rating score only Posted Oct 8, 2010 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 2, 2010 on Hotels