Ratings based on 16 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
88% of guests recommend
3.1 Room cleanliness
2.9 Service & staff
2.8 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Tinefrom Copenhagen

Rigtige Thailand

Posted Aug 17, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger et stykket fra Haad Rin hvor Full Moon bliver holdt, men hotellet arrangere bus dertil, så det er let nok at komme frem og tilbage. Vi boede i villa med have, det var meget primitivt og ville til hver en tid bestille de nye værelser som ligger ud til stranden. Stranden er fantastisk og der er meget liv på stranden og haven rundt om hotellet, så snorkling er en mulighed.
3 out of 5
Recommended
by Meliafrom Canada

Nice resort but not the best rooms/location

Posted Feb 19, 2014 on Hotels.com
They have nice facilities but the rooms are not the most spacious and clean. Everything is far so you'll have to always eat at the one overpriced restraunt there if you don't rent a motorbike
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 26, 2013 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom København

Positiv overraskelse - god mad!

Posted Aug 2, 2013 on Hotels.com
Da vi ankom tog det ikke mere end 2 minutter før vi var på værelset og lige blev vist rundt og der blev fortalt hvor alt var henne. Værelset lå med blik på havet med altan og var rigeligt stort til 2 personer. Der var ingen liggestole ved stranden, men til gengæld var de ude på en "kunstig ø", hvor der også var hængekøjer, der var rigtig skønt og man kunne også få serveret mad og drikke der, hvis man havde lyst, de var meget servicemindet og rigtig søde. Vi spiste på hotellets restauranter hver aften, da maden var super lækker og meget billig. Da det næsten ikke regnede imens vi var der kunne vi stort set altid spise ved den restaurant lige ud til havet, hvor de også spillede god musik og der var rigtig hyggeligt. Morgenmad var god, men ikke så meget udvalg.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

full moon party

Posted Mar 30, 2013 on Hotels.com
Havde en enkelt der. Ok hotel, men ligger alt for langt for haason beach hvor full moon party finder sted. Langt til restauranter.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Brian

A beautiful private beach

Posted Feb 20, 2013 on Hotels.com
I had a great stay here for 4 nights in Feb 2013. The beach is wonderful and just a short walk down the hill. The hotel lobby area and restaurant served great cheap food till around 10PM. They also had a wonderful pier/waterfront bar and restaurant which had the same menu but a different view. I had my own bungalow for the equivalent of $40/night with a queen sized bed and my own balcony with a hammock and chair. It was great staying here and if I'm ever in Koh Phangan again I'll be sure to stay here for at least a couple nights.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Camilla

Ok hotell helt på stranden

Posted Feb 19, 2013 on Hotels.com
Vi bodde kun to netter på dette hotellet. Vi hadde først bestilt en villa, men disse ligger høyt oppe fra stranden og er meget slitte og gamle. Så vi oppgraderte og flyttet inn i et hotellrom som lå helt nede ved stranden, disse har noe bedre standard enn villaene. Maten i restauranten var god og beliggenheten på strandbaren er kjempe koslig med solnedgang og nydelig utsikt. Det eneste negativet er at både bar og restaurant stenger ca ved halv elleve tiden, og da stenger hele hotellet...så det var ikke annet å gjøre enn å gå gatelangs for å prøve å finne en annen plass å sitte for å ta noen drinker etter middagen. Vi fant et annet hotell ca 15 min gange hvor det var liveband og åpent utover natten. Ikke noe særlig med natteliv ellers rundt hotellet.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Joan

nice beaches in the area

Posted Jan 12, 2013 on Hotels.com
Our first room, the Garden Villa Standard, had numerous problems including a bathroom sink that drained directly onto the floor, no bathroom ventilation, bad room smell, missing lightbulbs and basic room amenities such as there was not a table or light switch by the bed. We talked with hotel staff and hotels.com as our room was not at all as described when we made the reservation. Hotel staff upgraded us to the Garden Villa Superior for a small additional cost. The Garden Villa Superior room was fine, although it still didn't match the description I was given when booking a room at this hotel. Thank you hotels.com for you prompt response on our room problems.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Steinar

Fantastisk beliggenhet

Posted Jan 9, 2013 on Hotels.com
Alt i alt var vi veldig fornøyde med oppholdet. Hotellets hjemmesider forteller at oppholdet inkluderer frakt til og fra båthavnen, men dette viste seg altså ikke å være tilfelle. Ikke store summene å betale (ca. 30 kr per vei), men blir ekstra jobb å finne egen transport. Bungaloven vi bodde i ligger rett ved stranden og hadde 50 meters gange til både beachbar og strand. Rommet hadde alt som trengs og var rent og fint ved fremmøte. Dessverre så vasker ikke hotellet disse rommene mer enn maks annenhver dag. Vi bodde der i 7 dager og fikk kun 3 vask (inkl. siste dagen). Det som virkelig var positivt med resorten var de ansatte ved beacbaren/cafeen. Disse var serviceminded, utrolig hyggelige og lagde fantastiske drinker og god mat. Totalt sett: Anbefales :)
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 15, 2012 on Hotels.com