Ratings based on 12 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
100% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.0 Service & staff
3.5 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom HK

不过不失!

Posted Nov 18, 2014
三星酒店來講环境幾好,房間都過得去!位置就离市中心遠DD,但有几个影点都近。...........................................................................
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Große Bungalows in Strand Nähe

Posted Oct 31, 2014
Ca. 7 Tage dort. War alles eigentlich OK. Zimmer wurde schnell gemacht.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by jmfrom france

petit dejeuner

Posted Aug 17, 2014 on Hotels.com
domage hotel veillissant ,petit dejeunee mediocre aucun choix ,mais personnel tres aceilant et souriant malgres des demande sepeciaux demender a l avence pas respecter
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peterfrom Norway

Nedslitt hotell og null service

Posted Jul 11, 2014 on Hotels.com
Beklager, av de 8 hotellene vi har bodd på under vår rundreise i Thailand, er dette det dårligste. Hoteller ser på overflaten flott ut men vår opplevelse var som følger: - Nedslitte rom - Tragisk og dårlig frokost - Null service, de ansatte gikk på tomgang - Innsekter - Dårlig rengjøring - De ansatte snakker dårlig engelsk
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Nice hotel

Posted Jun 16, 2013 on Hotels.com
The hotel does cocktails for 90 bhat on the beach and is well looked after - they were renovating when we were there but it didn't look necessary.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by kaifrom norge

Enkelt og greit

Posted May 20, 2013 on Hotels.com
Enkle og greie bungalows med god størrelse, rent og fint, godt renhold.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 10, 2013 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Jan 4, 2013 on Hotels.com
läget var kanon, men tyvärr så var rummet lite ofräscht med möggel i taken. vi vart uppgraderade till en family svit först men ville byta tillbax till villa då de var mycket möggel i taket, och när du satte på acn så sprutade de ut möggel lukt, sen var städningen inte ordäntligt gjord i badrummet. i villan var vi mer nöjd då var de bara lite möggel i taket som var problemet.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Stefan

På stranden

Posted Dec 31, 2012 on Hotels.com
Välskött med perfekt läge på stranden. Långt till centrala Lamai. Rymliga rum.
4 out of 5
Recommended
by Marita

Fint hotell ,bedre enn blidene sier,fin strand.

Posted Aug 9, 2012 on Hotels.com
Thai Ayodhya hadde bedre standard enn hva bildene sier,ble faktisk ganske overraska. Store deilige rom,vi var en familie på fem så vi hadde to rom ved siden av hverandre i hovedbygninga. Den lå rett ved frokostsalen og stranda rett nedom.Flott og rent anlegg,de vaska og spylte hver dag.Nå var vi der i fellesferien så det var god plass angående solsenger og bade muligheter.Rolig strand,to-tre meter m sand så ble det dypt.Vi fikk nye strandhåndduker hver dag,deilig.Kosta ikke noe ekstra.Fryktelig harde senger. Stuepikene snakka ikke engelsk i det hele tatt,så det ble litt misforståelser,men de var jo så søte og blide.Frokost hadde vi betalt for,ikke helt norsk standard men helt greit. Frokostdamene stekte egg,bacon og omelett etter hvert som du bestillte,så det kunne bli litt ventetid,det var mange i kø.Deilig frukt og endel oppskjært grønnsaker. Til varmmat var det thairetter og litt andre ting.Det eneste negative var at det ikke var noen nordmenn på anlegget når vi var der,vi var der i 12 dager. Hele anlegget var fullt av russere,en fransk ,en italiensk og en østerrisk familie.Om kveldene tok vi enten taxi eller en songthaw( åpen bil der du sitter på lasteplanet)ned til Lamai sentrum. Husk å prute på prisen ,vi reiste ofte for 200 bath. De sier at det er dyrere med taxi men vi fikk det ofte til samme pris.Masse restauranter i Lamai sentrum.Masse jentebarer også ....Vi farta rundt på øya noen dager,så vel det meste som kunne sees.