Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.4 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Jaukus šeimyninis viešbutukas

Posted Aug 17, 2014 on Hotels
Turėjome pagrindinius patogumus, gerus pusryčius, vaikams labai patiko baseinas.
4 out of 5
Recommended
by Eric from Paris, France

Nice place to stay

Posted Aug 7, 2014 on Hotels
Agreable appartments, nice swimming pool. Very nice and helpful people. Good breakfasts! Well located for exploring the island and close to Kos city.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from gent

Gezellig met leuk zwembad

Posted Aug 5, 2014
Heel leuke twee weken doorgebracht! Perfect verzorgd zwembad, ideaal voor kinderen. Heel vriendelijk personeel en een supermarkt vlak naast het hotel. Een absolute aanrader prijs/kwaliteit!!
3 out of 5
Recommended
by Ingrid from Norge

Familie ferie

Posted Jul 21, 2014 on Hotels
Vi bodde på hotellet en uke i juli. Helt OK standard til den lave prisen. Hyggelig personell og rent og pent. Ok bassengområde. Men halvparten av solsengene var ødelagt. Bestilte et standardrom med en dobbeltseng og en sovesofa. Informasjonen om leiligheten der det sto at den var på 80kvm var derimot totalt feil. Leiligheten var ikke mer enn 30 kvm. Alt i alt greit fornøyd.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Concy from Bari

Posted Jul 15, 2014 on Hotels
Ottimo..qualità prezzo,buona posizione, ottima cucina greca, personale e proprietari sempre gentili e disponibili, ottima la compagnia sopratutto della piccola Alexandra.. Unica cosa negativa..(.mi dispiace dirlo )...la pulizia delle camere non sempre perfetta e non avendo le zanzariere qualche insetto in più...
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Norge

Koselig sted med hyggelig personale

Posted Jul 13, 2014
Pros: Hjemlig atmosfære og hyggelig vertskap. Fint bassengområde.
Cons: Renhold på rommene. Skifte av sengetøy en gang i uka, og nye handduker to ganger er for lite. Koppvasken ble bare skylt av uten såpe og var ikke ren.
Location: Rolig beliggenhet og koselige restauranter bare en kort gåtur nedover gaten. Et stort supermarked like ved. Busstopp.
Vi bodde ti dager på dette koselige hotellet. Vi følte oss velkommen fra første øyeblikk og personalet var veldig hyggelig og imøtekommende. Fint bassengområde. Rolig område med hyggelig hanegal på morgenen. Busstopp like i nærheten og det var greit å ta bussen inn til Kos by.
4 out of 5
Recommended
by jaanusski

Rahulik keskkond

Posted Jul 2, 2014 on Hotels
Rahulik ja vaikne koht. Tahad uju basseinis ja võta päikest.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 19, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 10, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by fabio from novara

grazioso appartamento in posizione strategica

Posted Jun 4, 2014
Pros: la piscina, la pulizia e la discrezione
Cons: sinceramente non ho trovato difetti.. forse le zanzariere alle finestre
Location: posizione a pochi km da kos, dalla bella spiaggia di Marmari, immerso nella tranquillità
proprio come descritto nelle foto, l'appartamento si presenta grazioso, ampio , e la pulizia tutti i giorni migliorano la valutazione, nella settimana 3 volte hanno cambiato gli asciugamani