Ratings based on 12 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Camillafrom Danmark

Posted Aug 20, 2014 on Hotels.com
Vi boede i en studiolejlighed på Esperides, hvor vi havde en dejlig uge i Kos By. Vi ankom meget tidligt om morgenen, og hotelejeren var så flink at komme og lukke os ind, så vi kunne stille vores bagage. Derudover var han behjælpelig med at fortælle lidt om byen, og hvor vi kunne gå hen og få en kop kaffe og noget morgenmad. Det var dejligt, at kunne få gode råd og spørge om informationer om byen og øen fra en lokalkendt. Under vores ophold oplevede vi nogle gange en del uro uden for, da der også var grupper af unge mennesker, som boede på hotellet. Det var ofte når de tog i byen eller kom hjem, der kunne være larm. Selve lejligheden var i ok stand, men det dejligste var altanen. Her var vi heldig at have udsigt over poolen samt et lille kig til det bagvedliggende bjerg. Alt i alt er Esperides et godt valg, hvis man gerne vil være tæt på byen, men ikke har lyst til at bo ved siden af bylivet.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Peter

Nice price for nice hotel

Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
Do not expect any extras, but you get more than you pay for.... we are pleased
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by Le houarnerfrom Patmos

Posted Aug 13, 2013 on Hotels.com
En transit pour une nuit à Kos, nous avons trouvé l'hôtel conforme à nos attentes propre et bien situé peut être un prit peu bruyant. Nous avions un appart 4 personnes ,2chambres avez lits simples
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 12, 2013 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Oslo

Mye for pengene

Posted Jul 29, 2013 on Hotels.com
Leilighetene var midt i blinken for 4 voksne og 4 ungdommer. Rolig beliggenhet, billig, enkelt men rent og pent, lite basseng i bakhagen og 5-10 minutters gange til stranden. Og ikke minst en liten bar hvor man kunne få kjøpt drikke. Ikke frokostservering, noe som passet oss bra da vi foretrakk å spise en rask frokost i leiligheten. Et veldig trivelig opphold. Kan anbefales.
1 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Michaelfrom München

Gute zentrale Lage

Posted Jun 16, 2013 on Hotels.com
sehr schön
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Albertofrom Bonassola SP, Italia

Ottimo hotel per tranquillità e disponibilità

Posted May 7, 2013
Pros: l'ottimo rapporto qualità/prezzo
Ci siamo trovati molto bene. La proprietà è molto disponibile e attenta alle esigenze personali di ogni cliente. E' ubicato in posizione molto felice, vicino al mare, al centro e al porticciolo di Kos, raggiungibili in pochi minuti. Nelle immediate vicinanze c'è una eccellente panetteria/ pasticceria /gelateria e altri supermercati ben riforniti. Le camere sono ampie, luminose, dotate di terrazzino e arredate di quanto necessario.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Lars Erik

Rolig, koselig, nær strand og sentrum

Posted Jul 30, 2012 on Hotels.com
Enestående personale. Fleksible og hjelpsomme. Og godt renhold. Firepersonsleilighetene har to soverom, ett med to separate enkeltsenger, og ett der sengene står inntil hverandre. Det er gode madrasser og aircondition på hvert rom. Badet har hånddusj. Ikke noe luksus akkurat, men rent og lyst. På kjøkkenet er det kjøleskap og utstyr for enkel matlaging, men det er mange hyggelige spisesteder kun få minutters gange unna, så vi brukte det kun til frokost. Bakeren og et velutstyrt minimarked ligger et minutts gange unna. NB! Det er ikke døgnbetjent resepsjon, så om du har ukurant ankomsttid (etter midnatt, eller grytidlig på morgenen) bør du ringe hotellet i forkant.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Consigliatissimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted Jun 12, 2012
Pulito, comodo e personale gentilissimo. Nelle vicinanze mini market, noleggio motorini, pasticceria, macelleria. Molto vicino al centro