Ratings based on 21 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
90% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Les from Scotland

Excellent value for money

Posted Oct 3, 2014 on Hotels
We are just home from 4 nights at this hotel. It was very reasonably priced and we were pleasantly surprised at how lovely to hotel was, beautiful views of the sea and neighbouring islands, friendly staff, lovely rooms and water park is great fun! We would def return again. Food wasn't always to our taste but excellent choices and lots on offer for kids and adults! Very impressed in general.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Massa

Ottimo hotel

Posted Sep 25, 2014
Pros: La possibilità di noleggiare i teli da mare
Cons: La pulizia delle parti comuni
Location: L'hotel si trova molto vicino dal centro di Kardamena e anche dall'aeroporto
Ho soggiornato in questo hotel con la mia famiglia. L'hotel è molto moderno, nuovo. La pulizia delle parti comuni dovrebbe essere un pò migliorata, ma nel complesso è pulito. Il cibo è adeguato al tipo di formula scelta (tutto incluso).La sala ristorante è molto ampia e bella. Il personale dell'hotel è molto gentile, soprattutto gli animatori.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Leiden

Prima all inclusive hotel

Posted Sep 16, 2014
Pros: Personeel, aanbod en kwaliteit van het eten.
Cons: Geluidsoverlast door bouwwerkzaamheden, rioollucht.
Location: Smal strand aan de overkant van de strand, mooi uitzicht op de baai. Toeristisch stadje Kardemena op 10 minuten lopen.
Mikri Poli Kos hoort tot een keten van 'family friendly' hotels. Er is dan ook uitgebreide aandacht voor de kinderen met een kidsclub en een waterparadijs met glijbanen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Eten gaat door middel van buffetten. Er is volop keus en het gebodene is smakelijk en vers. Het complex is groots opgezet en ligt tegen een helling aan. Dat betekent in sommige gevallen flink trappen lopen als je een kamer hebt het verst van de receptie af. Eventueel kan personeel je brengen met een golfkarretje. Kamers zijn netjes en schoon. Aan de rand van het terrein waren bouwwerkzaamheden. Gevolg was dat er vanaf 7 uur bouwgeluiden klonken aan die kant. En op sommige plekken hing een rioollucht. Daar moeten ze echt wat aan doen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by sarah from london

Great service, location and facilities.

Posted Oct 5, 2013
Close to Kardemenia town and beach. We went all inclusive and it was great value for money. The meals were themed each night and a great variety and choice for all. The animation team kept adults and kids entertained. Thoroughly relaxing and recomend.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Francesco from Milano, Italia

Ottima soluzione qualità prezzo!

Posted Aug 21, 2013
Ottima struttura con camere molto pulite e spaziose. Cibo ben cucinato e vario. Unica pecca la mancanza di aria condizionata al ristorante che in alcuni momenti diventa una sauna.
1 out of 5
Recommended
for Families
by Δυσαρεστημένος έλληνας from Αθηνα

Ποιότητα φαγητού και αίσθηση του φτηνού

Posted Aug 20, 2013 on Hotels
Ενώ είχα όλη την καλή διάθεση και επέλεξα το ξενοδοχείο μεταξύ άλλων επιλογών με απογοήτευσαν τα παρακάτω. Φτηνού επιπέδου υπηρεσίες, απο την ποιότητα του φαγητού μέχρι τον καθαρισμό των δωματίων. Μόνιμη ενόχληση της δυσάρεστες μυρωδιας της αποχέτευσης. Η ποιότητα του φαγητού για τους έλληνες έιναι τουλάχιστον κακή. Υπήρχαν ημέρες που δε φάγανε καθόλου. Σημείωση δε φάγανε ποτέ στις 10 μέρες γεύμα και δείπνο μαζί. Ακόμα και ο καφές το πρωι ήταν νερών ενός όπως και το κρασί η τα αναψυκτικά. Καλύτερα θα αν να μη δίνετε καθόλου τέτοιας ποιότητας ποτά και αναψυκτικά και να τα πληρώσαμε ξεχωριστά. Γενικά θα έπρεπε να αναφέρεται οτι τι ξενοδοχείο δεν κάνει για ´ελληνες, γιατι έχουν αλλα πρότυπα στις διακοπές. Θα μπορούσατε με λίγα απλά πράγματα να αφήναμε καλύτερες εντυπώσεις στους πελάτες. Κλείνοντας η καθαριότητα για μια οικογένεια που διαμένει 10 νύχτες σε ενα χώρο η καθαριότητα ειναι σε πρώτη ποτεραιτλοτητα. Υπήρχαν 3-4 μέρες που δεν έιχαμε διαθέσιμες πετσετες και σε μια μέρα δεν έγινε καθόλου καθαρίοτητα. Πράγματα απίθανα που δεν έχω συναντήσει σε κανένα σημείο του κόσμου, για ξενοδοχείο 5 αστέρων. Λυπάμαι πραγματικά γιατι το προσωπικό πήγαν παρά πολυ εξυπηρετικό και πρόθυμο αλλα ανίκανο να νοστιμισει το νερουλο και πικρό pan cake !!! Ακολουθούσαν οδηγίες προφανώς οι άνθρωποι. Τέλος φιλική συμβουλή. Τουλάχιστον μη νερών είτε τον πρωινό καφέ. Αφήστε τον κάθε πελάτη να το κάνει μόνος του.
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 17, 2013 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Paris, France

Hôtel très correct

Posted Aug 13, 2013
Pros: Le cadre et la propreté
Cons: La nourriture
Location: Très bien
Dans son ensemble l'hôtel et le cadre étaient très agréable et confortable. Cependant, la nourriture était peu variée et s’apprêtait plutôt à une cuisine anglo-saxonne. De plus l'eau était imbuvable. Donc seul bémol la nourriture, sinon de très bonnes vacances.
4 out of 5
Recommended
for Families
by viggo from Harstad, Norge

veldig bra familiehotell.

Posted Aug 3, 2013
Pros: Basengområdet, stranden, aktivitetene på hotellet.
Cons: Madrassene.
Location: Bra.
Fin familietur for to voksne og to ungdommer. Flotte aktiviteter/konkurranser. stort bassengområde med god plass. Strand med med varierende sand og stein grunn.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Stilrent hotell, med god mat og god service.

Posted Jul 24, 2013
Pros: Service og miljø
Cons: Animation team som hele tiden skulle ha deg med på aktiviteter når man hver gang sa nei.
Location: God plassering nær kardamena, like ved havet og lett tilgjeglig leiebil for tilgang av resten av øya Kos.
Stilrent hotell, god mat, og særdeled god service. Noe irriterende animations-team som aldri sluttet å spørre om man villle være.med på aktiviteter selv om man alltid sa nei. Et godt tilbud til barn, men la de som bare vil slappe av være i fred. Anbefaler dog hotellet foralle, men kanskje helst familier!