Ratings based on 45 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
100% of guests recommend
4.9 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.6 Room comfort
4.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Vackert, kändes andligt med all vacker kost

Posted Nov 27, 2014
Pros: Helt underbart
Cons: Frukosten. Fanns knappt något bröd. Vi frågade, med det fanns endast små frallor.
Kändes skönt och avkopplande. God mat och skönt bad.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 5, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Barbro Ohlsonfrom Skåne

Fantastiska interiörer med ert vackra glas!

Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
Kunde inte vara bättre. Kom från begravning av släkting i Kalmar och jag fick verkligen skön vila och kände mej mycket väl omhändertagen.Det var lätt att bila ner till Skåne dagen efter.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Göran larssonfrom Västerås

Vacker glaskonst

Posted Aug 22, 2014 on Hotels.com
Sköna bekväma och vackert utsmyckade rum. Fantastisk spa-avdelning med fin service.Ljus och trivsam restaurang med god frukost.
5 out of 5
Recommended
by Lotta

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Shopping
by Mariafrom Stockholm

Posted Aug 18, 2014 on Hotels.com
En "konst-ig" övernattning, det är inte ofta man verkligen går runt och tittar på ett hotell!
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Therésefrom Stockholm

Toppenhotell, fantastiskt poolområde

Posted Aug 2, 2014 on Hotels.com
Fina rum, bra service och god frukostbuffé (extra plus för våfflorna)! Poolområdet utomhus var väldigt trevligt! Vi fick också sen utcheckning (till kl 14) så vi kunde utnyttja poolen även under avresedagen. Kan verkligen rekommendera hotellet!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Peter Nielsenfrom Kleppe

En riktig fantastisk opplevelse av et hotel.

Posted Jul 30, 2014 on Hotels.com
Rommene er av meget høy kvalitet med gode senger og fin utsmykning. Resturangen er av Super kvalitet. Et hotel man seint vil glemme. Ditt skal jeg tilbake.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Fantastisk inredning

Posted Jul 28, 2014 on Hotels.com
Hotellet har en inredning där våra bästa glaskonstnärer har medverkat. I receptionen finns många unika verk av t.ex Bertil Vallien. Barne i blått av Kjell Engman är överväldigande och rummen är också inredda med glaskonst av svenska konstnärer. Rummet var bra och särskilt badrummet med handfat i glas var mycket trevligt. Vi åt lunch i baren och middag i restaurangen. Båda måltiderna var mycket goda och med hänsyn till kvaliteten inte särskilt dyra.