Ratings based on 37 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
86% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom paris

Hôtel proche du stadium

Posted Apr 7, 2015
Pros: Le tuk tuk à disposition.
Cons: La piscine
J'ai séjourné dans cet hôtel 4 jours en mard 2015. Le personnel est sympathique et à disposition. Il est proche des commodités et en plus l'hôtel met à la disposition de ses clients un tuk tuk gratuit. Nous avons diner dans le restaurant de l'hôtel et la cuisine est bonne. Les chambre sont propre. La piscine est vraiment trop javélisé et aurait besoin d'être réparé car il manque des petits carreaux et c'est très coupant il faut faire attention quand vous vous baignés. Par contre le prix est trop élevé. A recommandé que s'il y a une promo.
1 out of 5
by A verified travelerfrom Denmark

Misligeholdt resort mgl serviceminded personale

Posted Feb 20, 2015
Pros: Gartneren var sød og flittig. Fri wifi på værelset.
Cons: Bedre service, rengøring, vedligeholdelse og meget bedre morgenmad.
Location: Ikke langt fra stranden. Thai boksning ved siden af resortet (larmende)
Vi have bestilt de luxe værelser, bungalows. Vi mødte nogle gamle faldefærdige bungalows, som ikke var gjort ordentlig rene. Skidt og hår fra tidligere gæster, beskidte gardiner, knagen til håndklæder var brækket af. Fik dog rene håndklæder hver dag. Meget dårlig lugt fra kloak. Værdst var service i receptionen, de rejste sig ikke for at tage imod, var ikke imødekommende, ingen svar på spørgsmål, strandbussen kører ikke som lovet. Morgenmaden dårlig: kolde æg, pandekager mm selv om de har udstyret til at holde varmt. Myrerne løber i brødet. Hvis man påpeger det, smiler de og rynker på skulderen. Larm fra bederum skal påregnes flere gange dagligt. Svømmepølen var ok de fleste dage, men fire liggestole til alle gæsterne og en parasol. Der kom så fire mere i løbet af de fem dage og fire parasoller. Man skal gå et stykke på meget mørk vej om aftenen for at komme hjem.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Bra hotell med pool

Posted Feb 15, 2015 on Hotels.com
Bra hotell med trevlig personal. Bra service, ok rum, schysst frukost och ett stort plus var poolen eftersom vi reste med barn. Fint lummigt hotellområde med mycket lugnt läge. Liten nackdel att det inte låg precis vid stranden, men det var bara en 10 minuters promenad dit och dessutom erbjuder hotellet shuttle-service med bil dit och åter.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Tamsynfrom St.Gallen

Familiär, heimelig und friedlich

Posted Jan 25, 2015 on Hotels.com
Wir habe vier Nächte hier verbracht und waren begeistert. Das Personal konnte uns jeden Wunsch erfüllen. Taxis, Rollervermietung, Tagesausflüge... Super Service zu super fairen Preisen! Auch wohnt eine süsse Katzenfamilie in diesem Resort und lassen sich gerne von den Gästen verwöhnen. Super süss!!! Wir kommen gerne wieder ins Noppharat.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Solingen

sehr gepflegte Anlage mit freundlichem Personal,

Posted Jan 24, 2015
Pros: Sauberkeit und Pflege der Anlage
Cons: das Hotel naeher an den Strand verlegen ( Grins )
Location: ca. 500 m bis zum Strand. Longtailboote fahren vom unteren Strandabschnitt zu den vorgelagerten Inseln. Phi Phi Island ist NICHT zu empfehlen
Leider ca. 5 - 10 min Fussweg zum Strand, welcher bei Ebbe nicht zum baden gegeignet ist. Macht aber nix, da Ao Nang oder Inseln nicht weit sind. Im Hotel selbst gibt es keinen Alkohol, der kann aber aus Geschaeften mitgebracht werden. Ich wuerde wieder dort hingehen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Terryfrom Gothenburg

Cosy and great value for the money!

Posted Jan 13, 2015 on Hotels.com
We were very surprised by how cosy and nice this small resort is. This is a great value for the money and we would love to come back to Noppharat Resort.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Lars Johan

This traveler left a rating score only Posted Jan 11, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Kuala Lumpur

Nappharat Hotel

Posted Dec 25, 2014
Pros: Nice quiet place to relax
Cons: Breakfast buffet variety to be improved. Its the same almost evariety
Location: The Aonang Beach is beautiful during sunset... Long stretch of shopping along the way. Night markets available nearby for variety of food on budget
A nice spot to unwind relax and get out of hustle and bustle city to a quite, relaxing spot.
3 out of 5
by A verified traveler

Average hotel

Posted Dec 19, 2014
Pros: Quiet surrounding
Cons: The facilities of the hotel
Location: Near to the stadium where they have muay thai match
The hotel is close to beach but its far from the main tourist spot. It will be best if you can rent a bike to travel to the town.
3 out of 5
by A verified traveler

เงียบสงบ ไกลไปหน่อย

Posted Dec 10, 2014
สิ่งอำนวยสะดวกน้อย ผ้าห่มบางมาก ภายในห้องไม่มีโต๊ะเก้าอี้ น่าจะเพิ่ม น้ำดื่มควรเป็นขวดแก้วหรีอขวดใสก็ได้