Ratings based on 119 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.1 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by David

This traveler left a rating score only Posted Jan 11, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Families
by Annafrom Österlen

Helt ok vistelse för en natt.

Posted Jan 2, 2015 on Hotels.com
Lite vandrarhemskänsla men vistelsen fyller sin funktion som övernattningsställe när man är på resande fot. Frukostbuffén får ett medelmåttigt betyg. Ok men inte mer.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Nicklasfrom Mörrum

Jättebra!

Posted Dec 23, 2014 on Hotels.com
Helt kanon! Familjerummet var jättefint. Synd bara att duschen var så sliten. Det drar tyvärr ner betyget.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Jonasfrom Bollebygd

håriga sängkläder och dålig frukost

Posted Nov 30, 2014 on Hotels.com
Renoverat och fint hotell med varm känsla. Stort minus för att handdukarna var håriga och att det var hår och smuts på överkast och prydnadskuddar. Hade begärt nytt rum om inte vi kommit sent och receptionen var stängd. Vi gick ned för frukost strax efter nio och då var brödet slut, det fixades dock ganska snabbt. Vi var lite besvikna då vi förväntat oss varm frukost i form av ex äggröra, korv och bacon. Inget sådant fanns. Ytterst besviken på att vi inte fick något gehör för våra synpunkter på det ostädade rummet, betalade fullpris och hälsades välkommen tillbaka. I think not!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Per

This traveler left a rating score only Posted Nov 20, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Veinefrom Borås

Hotell Marieberg

Posted Nov 3, 2014 on Hotels.com
Bra hotell o service som ligger lite utanför centrum
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mortenfrom Kongsberg

Trivelig familiedrevet hotell i rolige omgivelser

Posted Oct 13, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger i et rolig nabolag ca. 2 km fra Kristinehamn sentrum, noe som betyr en grei spasertur på gangvei/fortau for å komme til byens spisesteder. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Bra standard på rommene og OK frokost sett i forhold til pris. Gratis parkering og bra internettforbindelse.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Henning Müller

This traveler left a rating score only Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by Thorbjornfrom bra

bra

Posted Sep 14, 2014 on Hotels.com
ok.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Roger Lfrom Skövde

Enkelt men OK boende

Posted Sep 13, 2014 on Hotels.com
Trots att det stod fullbokat på dörren verkade det bara vara ett fåtall gäster här. Väldigt basic. Ingen som helst lyx. Ingen varm mat till frukost men för en övernattning inga problem. Inget att rekomendera inget att avslå. Helt OK för en natt.