Ratings based on 8 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.8 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.9 Service & staff
4.8 Room comfort
4.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Olağanüstü

Posted Dec 2, 2014 on Hotels
Olağanüstü bir doğa ve olağanüstü bir otel. Mükemmel yemekler, servis. Güleryüzlü ve samimi yaklaşım.
5 out of 5
Recommended
for Families
by gençay gökdemir from izmir karşıyaka

hizmet, oda kalitesi ve ambians süper

Posted Oct 28, 2014 on Hotels
Daha önce de keyifle kaldığımız otelden çok memnun kaldık, çalışanları ilgisi, nezaketi, otelin lezzetli mutfağı çok etkileyici ve her zaman standartlarını koruyorlar. Tek sorun başka sitelerde ve otelin genel uyguladığı otel konaklama fiyatının % 35 üzerinde Hotel.com dan bu konaklamayı satın almamız, bu konuda ciddi rahatsızlık duydum , bunu konuşmak için hafta sonu aradım ama gördüm ki hafta sonu müşteri hizmetler (Türkçe servisi ) hizmet vermiyor. Bu fiyat politikasından rahatsız olduğumu bu konunun araştırılarak neden kaynaklandığının tespit edilmesini bekliyorum. Hiçbir yaklaşım gösterilmez ise başka sitelerden hizmet almaya devam edeceğim. Otel bu konuda kendisi inisyatif alarak müşteri memnuniyeti açısından elinden geleni yaparak bu durumu telafi etti, bu konuda otel yönetimini kutluyorum bu bile ne denli iyi bir otel seçtiğimizi gösteriyor. Hotels.com un kurumsal kimliği sebebiyle bu konuda mutlaka gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum daha da önemlisi göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Manici kasrı her zaman güzel anılarımızın olduğu güzel bir otel. Sonsuz teşekkürler keyifli günler yaşattığı için ....
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Beautiful and unique!

Posted Sep 2, 2014
Cons: The hotel is a bit difficult to find. The signs on the road are not well placed, and the road itself is very narrow.
What an amazing place. I picked this hotel because it was on the road I wanted to take back to Istanbul, and I was really blown away by how beautiful the hotel is. It is in a small village near the Aegean Sea. The hotel has great views, great decoration, and amazing food. This is how boutique hotels should be defined. I felt like I was getting a once in a lifetime experience.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Mükemmel iki gece

Posted Jul 29, 2014 on Hotels
Eşim ile Midilli Adası'nda tatile gidecektik. Merak ettiğimiz bu otelde de gezi öncesi iki gece kalmak istedik. Iyi ki böyle bir karar vermişiz. Çok mutlu olduk, çok dinlendik. Yalnız otele ulaşırken köy içindeki yol bizi biraz korkuttu. Otel her şeyi ile harika. Başta genel müdür Espina Totu olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ederiz.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 5, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

büyüleyici bir eski diyar atmosferi

Posted Jan 22, 2014 on Hotels
Gayet memnun kaldık,temizliğe çok önem verildiği gibi ,rahatlık ve konfor için her ayrıntı düşünülmüş,ayrıca kahvaltısı çok özel ve güzeldi...Odadaki şöminenin güzel çıtırtısı hala kulaklarımızda..
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Yeşillikler içinde

Posted Mar 26, 2013 on Hotels
Otelin konumu çok güzel, yeşillikler içinde. Kahvaltısı çok güzel. Yemekler lezzetli olsa da çok pahalı ve porsiyonlar çok küçük.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

A great hotel overlooking the Agean Sea.

Posted Jun 29, 2012
Pros: The location was superb. Even though close to the tourist areas, all by itself so quiet and peaceful.
This hotel was everything the website advertised. It was out of the way in a very busy beach area in a very beautiful and private area. The staff was attentive and helpful. We visited in the middle of the week, so the place wasn't busy. However, the staff made us dinner and we ate on their terrace overlooking the Agean Sea all by ourselves. Definitely the place to stay if you're in this region of Turkey. Much more pleasant than the tourist hotels lined up along the main highway.