Ratings based on 46 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
93% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.7 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Anna och Robertfrom Beddingestrand

Utmärkt! Fin utsikt över Smögen.

Posted Oct 15, 2014 on Hotels.com
Rummet var jättefint och bekvämt! Rent och fräscht. Fin utsikt över Smögen! Stor fin balkong. Trevlig personal.
5 out of 5
Recommended
by Jeradette

This traveler left a rating score only Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Families
by Anna Karinfrom Halmstad

Bra läge

Posted Aug 9, 2014 on Hotels.com
Vi bodde i annexet Parkvillan. Bra läge men tämligen trista rum. Inga sköna sängar och vi lyckades inte starta tv:n. Det luktade lite åt soprum i korridoren. Frukosten ok i utbud men personalen uppmärksammade inte när något tog slut . Man fick själv gå och säga till. Juicemaskinen var nog inte "frisk". Juicen smakade bara vatten med lite gul färg. Personalen försökte fixa med mediokert resultat. Vi tyckte inte att vistelsen var prisvärd men som sagt, bra läge.
5 out of 5
Recommended
by Christian Eriksosnfrom Kanonläge

Jättestort, fräscht, rottingmöbler på balkongen

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Finns absolut ingenting att klaga på. Rummet var super stort och enormt fräscht. Sköna sängar och helt nytt badrum. På balkongen fanns en grupp med soffa och två rottingfåtöljer. Hotellet ligger 1min promenad till hamnen där Zitabåtarna går var 30e minut till smögenbryggan.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Stigfrom Kbh

Dyrt men godt

Posted Aug 1, 2014 on Hotels.com
Dejligt hotel med flotte og gode værelser. AC'en var vellidt i denne sommervarme. Værelserne er gode og smart indrettet med pladsbesparende senge og en dejlig balkon, hvor man kan sidde og nyde sin morgenkaffe eller andet om aftenen - uanset hvornår er udsigtigten dejlig. Til gengæld drillede deres WiFi og jeg synes måske at prisen var en anelse høj. Men det var kun en enkelt overnatning og der er gode spisemuligheder og dejlig natur næsten lige udenfor døren.
5 out of 5
Recommended
by Fru ingelafrom Mellerud

Helt perfekt

Posted Jul 29, 2014 on Hotels.com
Något för mjuka sängar för att säga något men helt underbart. Tack för god service Magnus med följe
1 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Christer Hjalmarssonfrom Parkvillan

Parkvllan

Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
Rummen på Parkvillan var mycket varma, sängarna var inte bekväma samt kudden var tunn sån en servett. Inget internet och det framgick inte vid bokningen. Annars var vistelsen med frukost och trevlig personal till belåtenhet.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 8, 2014 on Hotels.com