Ratings based on 13 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
100% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.8 Room comfort
2.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 23, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by heinäkuu 2014from Helsinki

Hyvä sijainti

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
Paikan sijainti on hyvä, mutta ympäristössä on pientä nuhjuisuutta. Esim. terassin saisi pienellä vaivalla paljon viihtyisämmäksi (tökerö aitaus ja halvimmat mahdolliset muovituolit). Rantasauna oli kiva, mutta laiturin rappuset olivat huterat ja nauloja törrötti sieltä täältä. Tämänkin saisi pienellä vaivalla korjattua. Paikka siis tarvitsisi pientä yleisilmeen kohennusta. Huone sen sijaan oli siisti. Näillä heinäkuun helteillä jääkaappi huoneessa olisi ollut toivottava.
3 out of 5
Recommended
by mummo Savostafrom Leppäkaarre

Joroisten musiikkijuhlien aikaan

Posted Aug 5, 2014 on Hotels.com
Voisiko musiikkijuhlien aikaan panostaa enemmän viihtyvyyteen? paikkahan on aivan upea ja sijainti mainio, mutta missä oli palvelualttius? järvimaisemaa peitti puiden runsas lehvistö, rantanäkymä huoneisiin olisi aivan loistava. Huoneen koko ei vastannut luvattua neliömäärää. Ja runsas aamupala voitasiin tarjoilla helteellä ulkona. Myös iltapala voisi olla hotellilla myöhäisempi, konsertista tultuamme piti lähteä iltapalapaikkaa etsimään hotellin ulkopuolelta, tosi ikävää. Sijaintiahan kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Myös aamuuinti hotellin järven rannassa vetäisi uusia matkailijoita.
4 out of 5
Recommended
for Families
by katjafrom tampere

Mukava koko perheen lomakohde

Posted Jul 25, 2014 on Hotels.com
Kivalla paikalla oleva, mukavaa tekemistä perheelle tarjoava paikka. Aivan mahtavan ystävällinen ja leppoisa henkilökunta. Huoneiden siisteys oli osittain puutteellinen, lähinnä lattiat olivat hiekkaiset.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Triathonistifrom Espoo

Perheparkki

Posted Jul 22, 2014 on Hotels.com
Passeli paikka perheelle kun isä oli Joroisissa urheilemassa. Ensi vuonna uudestaan.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Very old fashion

Posted Jun 10, 2014 on Hotels.com
I choose this hotel by accident and I really regretted it. Everything is old inside and it's smells it. The room is very basic but very old, old furniture, old fashion TV with only 5 TV channels and doing a boring and annoying noise. I've never seen a so dirty TV remote control, I didn't even want to touch it. The Spa, is very small if we can call this a spa. When I went there, old people was doing their aqua-gym and it was impossible to swim. There is a nice lake nearby. I went outside 2 times to see it but I've been attacked by angry seagulls. I was obliged to run inside and then I understood why nobody else was outside. The breakfast is basic but enough, only those long old fashion tables with this old smell don't look too pleasant. I wanted to check out just after the breakfast which starts at 7:00 but I've been obliged to wait until 8:00 because before there is nobody at the reception. If you are over 70 years old, you may like this quiet place. Otherwise you will feel bored and the only thing you will need is to run away.
3 out of 5
Recommended
for Shopping
by A verified travelerfrom Helsinki

Keskitason majoitus

Posted Mar 9, 2014 on Hotels.com
Oma huoneeni oli kohtuullisen siisti, mutta kylpyhuone oli epäsiisti ja huonossa kunnossa. Suihkuverho oli värjäytynyt ja lattiassa oli suuri harmaa likatahra, eikä tehnyt mieli käyttää suihkua. Lisäksi saumasilikonit olivat likaiset ja huonokuntoiset. Käytävän äänet kuuluivat varsin selvästi huoneeseen. Parannettavaa on.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Rauhallinen paikka

Posted Jan 28, 2014 on Hotels.com
Hinta ja laatu tasapainossa. Monipuolinen aamupala, joka voisi alkaa 6.30.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Huoneen laatu

Posted Oct 21, 2013 on Hotels.com
Sänky oli kulunut-keskiosa oli korkeampi kuin pääty. Vessa ja suihku olivat erikseen sijoitettu, ja hyvä niin, sillä vessassa oli sietämätön viemärinhaju, joka ei vähentynyt edes aamun asti. Mahdollisuus käyttää vedenkeitintä yleisissä tiloissa oli pettymys - siellä oli vain kahvinkeitin ja vesikulho; eikä vettä missään. Jouduin hakemaan vettä pitkän matkan päästä omasta huoneestani. Keitin oli likainen ja kahvipuruja täynä.
3 out of 5
Recommended
by Mattifrom Jyväskylä

Posted Sep 24, 2013 on Hotels.com
Sängyt nähneet parempiakin aikoja nykysänkytasoon verrattuna. Illalla ei talosta saanut ruokaa !! (sämpylöitä lukuunottamatta)