Ratings based on 298 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
98% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 30, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Marja from Kajaani

Kätevä majoitus sukulaisvierailulla

Posted Apr 28, 2015 on Hotels
Hyvä sijainti ja kaikki tarpeellinen koskapa muuta ohjelmaa oli niin paljon sekä kyläilyä.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Reijo

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Maija

This traveler left a rating score only Posted Apr 23, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Sergey

This traveler left a rating score only Posted Apr 21, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Olga from Salo

Kiitos hyvästä viikonlopusta!

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Hei! Matkan tarkoituksena oli Gemmologian seuran järjestämä luento Lahden muotoiluinstituutissa. Tähtivieraana oli maailman yksi kuuluisimmista gemmologeista mr. Ted. Meillä mieheni kanssa on yhteinen harrastus! Ja sen harrastuksen nimi on gemmologia))) Hotelli oli kiva. Olen tyytyväinen huoneeseeni. Ikkunamaisema oli hyvä ja rauhallinen. Aamulla aamiaisella moni kurssikaverini valitti yörallia. Minä nukuin kuin tukki enkä kuullut mitään:) Kiitoksia paljon!!!! Mulla vaan yksi kysymys, kuuluuko tee-, kahvi-, kaakaosetti ja vedenkeitin standarthuoneen yleisvarustukseen? Huoneessa nro 308 ei ollut vedenkeitinta. Olen seurannut vähän sivulta vastaanottovirkailijaa. Se oli tosi kiva ja ystävällinen:) Olen huomannut vaan, että hän joutunut kertomaan... ja arvelen, vieläkin kertoo niin monta kertaa, missä hotellin parkkipaikka on... kun siihen ei ollut selkeitä ohjeita. Minä en ollut ainoa, joka kysyi samaa missä hotellin parkkipaikka on. Olen huomannut, että hotelissa lapset ovat tähtejä:) Voi voi.. minun oma tyttäreni on jo iso ja matkustelee nykyään harvoin mun kanssani:)
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Kari from Varkaus

Tavallinen perushotelli

Posted Apr 14, 2015 on Hotels
Sopii hyvin yöpymiseen . Aamiainen ei poikkea mitenkään edukseen , pekonia jäi kaipaamaan.Vastaanottopalvelut sujuvia. Huoneen kattovalot eivät syttyneet. Lähettivät harjoittelijapojan kyselemään meiltä katkaisijaa ja sitten herra paineli sitä, mutta tietenkään mitään ei tapahtunut.Lukeminen oli vaikeaa. Poislähtiessä sitten valot toimi yllättäen.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Ahti from Kauniainen

Välttävän tasoista yöpymistä

Posted Mar 24, 2015 on Hotels
Vilkas lauantai-yöpyminen. Koirat haukkuivat. Ihmiset melusivat käytävillä Pitkin yötä. Saunassa ei kaikki suihkut toimineet ja saippuat olivat loppu. Huoneen lavuaari ei vetänyt vettä. Lattia epämiellyttävä kulunut likaisen näköinen vanha parketti, johon ei halunnut sukkasillaan astua.
Comment from Hotel Management
May 30, 2015 by Cumulus Lahti, Hotel Management
Hei, Kiitos palautteestanne ja että toitte vierailunne yhteydessä ilmenneet epäkohdat esiin. Palautteenne on meille arvokas pystyäksemme kehittämään palveluitamme. Pyydän anteeksi, että majoittuminen hotellissamme ei ollut kaikilta osin onnistunut. Viikonloppu oli hyvin vilkas ja hotellihuoneita paljon käytössä, jolloin asiakkaita oli sijoittunut runsaasti joka kerrokselle. Oli myös ikävä kuulla epäkohdista saunassa ja huoneessa ja varmasti olisimme voineet korjata montakin asiaa heti paikan päällä niistä tiedon saatuamme. Käymme palautteenne läpi koko henkilökunnan kanssa ja kiinnitömme tulevaisuudessa erityistä huomioita ilmi tuomiinne epäkohtiin. Toivomme kokemastanne huolimatta näkevämme teidät vieraanamme pian uudelleen. Ystävällisin terveisin Elsi Soininen hotellinjohtaja, Cumulus Lahti
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Taina

This traveler left a rating score only Posted Mar 23, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by heidi from turku

Kiva, siisti ja meluisa...

Posted Mar 23, 2015 on Hotels
Muuten kiva hotelli, mutta kadunpuoleiseen huoneeseen liikenteen ja ihmisten äänet kuuluivat todella kovaa ja selvästi, mikä vaikeutti nukkumista. Kuin seinää ei olisi ollut lainkaan...