Ratings based on 36 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
78% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.3 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk hotel in een mooie en rustige omgeving.

Posted Mar 31, 2015
Pros: Personeel zeer vriendelijk en gastvrij Goede prijs kwaliteit verhouding Heerlijk gegeten
Bij Inchecken wordt je vriendelijk onthaald door het receptiepersoneel. Ze begeleiden je naar de kamer en leggen alles in het kort uit. Als je vragen hebt betreffende een en ander zijn ze altijd bereid om je netjes en vriendelijk te woord te staan. Kamers zijn netjes en comfortabel. Tevens gegeten in het restaurant. Ook hier is de bediening enorm vriendelijk en bereid om met alles te helpen en alles te regelen. Heerlijk gegeten en de gerechten zijn een plaatje voor het oog! Kwaliteit prijsverhouding in het restaurant zijn goed. Al met al een echte aanrader om hier te verblijven!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom lucca

Hotel di campagna

Posted Feb 13, 2015
Hotel molto carino con laghetto, ambiente molto rilassante. Camere spaziose e pulite.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Texel

Aardig hotel in deze prijsklasse

Posted Jan 27, 2015
Pros: Locatie, sfeer, prijs, bad
Cons: Erg gehorig, matrassen, veel schimmel op badkamer
Location: Snow World, trappen, Gaia Zoo, Mondo Verde
Volgende keer liever iets meer uitgeven voor goede nachtrust
2 out of 5
by A verified travelerfrom Noordwolde

Mooie ligging

Posted Jan 25, 2015
Pros: de ligging en de sfeer bij binnenkomen.
Cons: Kamers beter schoonmaken, toiletinhoud controleren (Toiletpot was niet doorgespoeld, bevatte urine van een paar dagen oud), (Bad)kamer moderniseren.
Location: Ik heb hier alleen overnacht.
Makkelijk te vinden en rustig gelegen. Alleen jammer, dat mijn kamer niet schoon was. De kamer was ook enigszins gedateerd en kan zeker een opknapbeurt gebruiken.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jan 25, 2015
Lovely surroundings, great staff and a really nice breakfast. Right next door to Snowworld!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Utrecht

Prijs kwaliteit verhouding dik in orde.

Posted Jan 21, 2015
Pros: Dat het zich bevind in een oude Limburgse boerderij.
Cons: Verwarming plaatsen in bad/doucheruimte. Verbeter op de kamer het WIFI bereik. Koffie en thee voorziening op de kamer plaatsen.
Location: Hotel locatie zegt het al, landgoed met mooi loop en wandel faciliteiten. Landgraaf onder aan "SNOWWORLD".
Minpuntje is bij koud weer de kamer en zeker douche/badruimte welk zonder kachel niet warm te krijgen is. Pluspunten het hotel beschikt over een goed restaurant, waar je lekker en heerlijk in ontspannen sfeer kunt eten. Met het ontbijt, dat voor een schappelijke prijs, is bij te boeken, is ook niets mis! De bedden liggen goed het was er schoon, in goed onderhouden staat, en er was geen herrie 's nachts. Het hotel beschikt over een ruime gratis parkeerterrein. Wij vinden het een aanrader!
3 out of 5
Recommended
for Families
by Coosfrom Zutphen

Prima hotel en mooie omgeving (Pinkpop)

Posted Dec 24, 2014 on Hotels.com
Doel van ons verblijf was wegens een crematie op zaterdag en wel dicht bij het crematorium. Alleen jammer dat op die vrijdag een personeelsfeest van het hotel was en op de binnenplaats tot half vier buiten op de binnenplaats gerookt werd en met een feestje dan snap ik wel dat het wat luidruchtiger wordt. Men had ons ook een andere kamer kunnen geven met het raam aan de buitenzijde van het gebouw. Natuurlijk heb geklaagd, als gevolg van mijn klacht kreeg ik de helft van de rekening retour als excuus (prima toch).
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

un cadre agreable et reposant

Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
l hôtel étant proche de Aix la chapelle nous avons réservé des chambres pour y passer la nuit après avoir fait le marché de noël le cadre est très agréable et surtout respire la tranquillité
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Op en top Bourgondisch genieten

Posted Dec 12, 2014
Pros: Culinair genieten, zowel 's ochtends als 's avonds.
Cons: Wifi deed het niet goed. Hotelkamer was erg gehorig (je hoorde iedereen naar binnen en buiten gaan, de trap op lopen enz.).
Verscholen achter Snowworld prachtig gelegen hotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. 's Avonds heerlijk gedineerd in het restaurant. 's Ochtends een rijk ontbijtbuffet. Klantvriendelijk personeel, schone, doch eenvoudig ingerichte hotelkamer.
2 out of 5
by A verified traveler

Tja

Posted Dec 4, 2014
Erg teleurstellend. Veel stof, zeer koude kamer, Verstopte wasbak. Douche die niet kon worden vast gezet.