Ratings based on 90 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
94% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom PURLEY, CROYDON

My stay at Morromar

Posted May 3, 2015
I was very surprise with Morromar this was a very good deal. The appartment was clean and comfortable, staff couldn't do enough for you, food was varied, something for everyone. Alot to do on the island, we went diving, on a submarine, up firer mountain, camal riding, etc excellant holiday. I really enjoyed my stay at Morromar and would definitely would recommend and would go again.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Aleksandrasfrom London

Great hotel

Posted Feb 23, 2015 on Hotels.com
Great hotel, well located, all and more than you can expect for the price you pay, would recommend!
4 out of 5
Recommended
for Families
by jean paulfrom France

séjour agréable

Posted Feb 19, 2015 on Hotels.com
Personnel disponible, sympathique et attentionné; très bonne situation géographique: au milieu de l'île et tout proche de l'aéroport sans en subir les nuisances. Idéal pour les familles. Repas corrects même si ce n'est pas de la grande gastronomie. Cadre soigné et très propre. Les chambres mériteraient un petit rafraîchissement mais restent toutefois correctes. Proche de la mer.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Danafrom Tyne and Wear

Good apartments, location and food!

Posted Jan 28, 2015 on Hotels.com
This was only a short 2-day stay but we thought the apartments were adquate for our purposes. The location was very good - beach and shops etc close by - easy to walk to. We stayed all-inclusive and the food was very good. Would definitely stay there again.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Johnfrom Stockholm

Bra, billigt

Posted Jan 26, 2015 on Hotels.com
Helt ok lägenhetshotell med rena rum, bubbelpool i badrummet (men ont om varmvatten för att fylla det), fina pooler i området, mycket bra frukostbuffé, men lite sämre lunch o middagsbuffeer. Ligger nära flygplatsen, men man störs inte av flygen då det inte är så mycket trafik. Det är en bit till "centrum" men föreslår att hyra cyklar för att snabbt ta sig överallt :)
3 out of 5
by A verified traveler

bien pero no limpieza diaria de toallas

Posted Jan 25, 2015
Pros: la limpieza de la habitación y bien situado
Cons: limpieza d las toallas
Location: perfecto muy bien
el hotel no esta nada mal, pero no me gusta que yo tire la toalla al suelo y se me recoja poniéndola encima de la bañera. cosa que la limpieza de la habitacion estaba bien.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Zamora

urbanizacion muy bonita y bien situada

Posted Jan 21, 2015
Pros: el entorno ,las piscinas, el apartamrnto
Cons: temas de frio/calor ,utensilios y agua caliente
Location: zona turistica, vistar al mar
el sitio esta muy bien en general ,bonito varias piscinas, vistas al mar, actividades, bien situado, solo falla algunos detalles tipo el agua caliente, desagües y algún detalle pero que no son relevantes, tan solo que si hace frió ,raro en canarias no hay calefacción alguna
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 21, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuke appartementen dicht bij strand en winkeltjes

Posted Dec 15, 2014
Pros: De informele sfeer
Cons: 1. Alle appartementen controleren op schimmelvorming en dit zo nodig verwijderen. 2. Onder de poten van de houten meubels vilten dempers aanbrengen.
Location: De locatie is zo'n 500 meter van de kust afgelegen met winkeltjes en restaurants in de buurt.
Het hotel was, gezien de relatief lage all in prijs, value for money: Leuke huisjes, gebouwd rond een zwembad en alles goed schoon. Na een upgrade ter plekke gekozen voor een appartement met zeezicht, gelegen op de 1ste etage met balkon. Eten en service van het personeel waren dik in orde. Zeer flexibele etenstijden. Formeel is het verboden de handdoeken van het appartement te gebruiken bij het zwembad. Er werden geen handdoeken bij het zwembad verstrekt, dus waren we gedwongen toch die uit het appartement te gebruiken. In een muur van de de slaapkamer veel schimmelvorming die er na verwijdering door een schoonmaakster de volgende dag gewoon weer zat.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Dodewaard

Prettig hotel dichtbij tal van voorzieningen

Posted Dec 12, 2014
Pros: De prima ligging, de geweldige hygiene en het vriendelijke behulpzame personeel.
Cons: investeren in betere matrassen.
We hebben 10 dagen in een appartement gezeten met uitzicht op zee. Het is een prima locatie om te verblijven. Het appartement is sober en de bedden een beetje aan de harde kant. Het personeel is heel behulpzaam en de poetsdames hadden alles brandschoon. Iedere dag werd het appartement schoongemaakt en het bed supersterk opgemaakt. Om de ander dag werden de handdoeken verschoond. In de periode dat wij er waren is het bed twee maal verschoond. Wij verbleven op basis van logies en ik ging 's morgens verse broodjes yogurt, een sapje en fruit halen in het winkelcentrum op 200m afstand van het complex. in het winkelcentrum zitten ook een aantal prima restaurantjes waar we ook een aantal keer lekker hebben gegeten. Kortom een aanrader zeker als je naar de prijs en de de kwaliteitsverhouding kijkt.