Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
93% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Ankifrom Sverige

Utmärkt läge

Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
Hotellet låg väldigt centralt. Nära till restauranger och barer. Inte allt för långt till stranden. Väldigt nära till busshållplatsen om man vill åka till Aya Napa någon dag. Det som vi tyckte var mindre bra med hotellet var att toaletten var "lynnig". Ibland gick det att spola - ibland inte :(. Sängarna var bra. Ett plus att extrasängen var en vanlig säng. Rummet var stort och vi hade både pool- och havsutsikt. Jag skulle klassa hotellet som ett mellanklasshotell. Något slitet men det funkar. Flera solstolar vid poolen är trasiga och skulle behöva bytas ut. Poolen är helt okej. Det är skugga vid poolen från em-kväll.
4 out of 5
Recommended
by Bossefrom Linköping

några missar

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Bra läge okey frukost men lite sämre service. Fick fel pass från reception, En dag när vi kom hade inte städerskan inte stängt vår dörr så den stod öppen när vi kom hem på kvällen, en annan dag tog städerskan våra handukar men glömde lämna nya och det gick inte att få några i receptonen fick nya nästa dag
2 out of 5
by Sofrom Paris, France

Passez votre chemin, il n'y a rien à voir...

Posted Oct 12, 2012
Pros: LE DINER
Cons: LA QUALITE, PUISQUE ELLE N EN POSSEDE PAS
Location: BONNE SITUATION
Je retiendrai que lesdits équipements sportifs, de loisirs et de détente sont dans un état total de délabrement et en particulier une salle humide, aux odeurs de moisissures qui se fait passer pour une salle de sport aux agrès complètement inopérants, fermez-moi cette salle bon sang. Aussi, les transats sont déchirés à l'oeil comme au touché, nous eûmes l'impression que trop d'économies de bout de chandelle ont été réalisées ce qui ne fut du tout de notre goût... La nourriture qui y est servie (dîner) est correcte mais là encore, c'est une question de goût... En conclusion, niveau rapport qualité/prix, passez votre chemin si vous n'êtes habitués aux usines désaffectées et au bruit de karaoké pendant toute la journée...épuisant.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 2, 2012 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Jimmyfrom 4300 Holbæk, Danmark

Ok til prisen og til overnatninger.

Posted Aug 13, 2012
Pros: Beliggenheden
Cons: Morgenmaden
Hotellet fremtræder okay, med de minimumskriterier der skal til, for et sted at overnatte og tage på turer fra. Det er ikke et sted jeg vil anbefale, hvis kun opholdet drejer sig om hotellet og dets omgivelser. Morgenmaden var decideret forfærdelig... Det var uforståeligt at det ikkekunne lader sig gøre, at fremstille okay god morgenmad, ud fra de ressourcer af råvarer, der ellers var brugt hertil. Vi spiste aldrig aftensbuffeten.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Annette

Posted Aug 12, 2012 on Hotels.com
Det bedste vi kan sige om Vangelis er, at beliggenheden er fantastisk - tæt på stranden, restauranter og butikker. Der er RIGTIG meget støj fra underholdningen af Thomas Cook gæster (fra kl 10:00 til kl 23:00). I løbet af dagen fra poolen og det omkringliggende område, og om aftenen fra baren. Underholdningen var så højlydt, at vi ikke kunne tale sammen på vores altan eller ved poolen.
3 out of 5
Recommended
by Carina

Godt til pengene - men så heller ikke bedre !

Posted Jul 30, 2012 on Hotels.com
alt i alt synes vi, at hotellet lever op til forventningerne - det ligger super godt midt i byen, men tilbagetrukket fra vejen og så kun 4 minutters gang fra Cypernes bedste strand. Jo ganske vidst havde vi nogle skønne dage på hotellet. Det helt store problem for os at se er rengøringsniveauet på hotellet som var helt i bund, der var pændt omkring poolen og poolen var også ren og fin - men rengøringen på værelserne var mangelfuld og vi boede på 2 forskellige værelser og begge værelser var sengene totalt nedslidte - jeg sov på rene springfjeder alle 14 dage og der var ikke udsigt til at det kunne forbedres - virkelig skidt. Maden på hotellet kan jeg ikke sige noget om, vi spiste ud og hentede dagligt morgenbrød hos en rigtig god bager som lå 2 minutters gang fra hotellet. Men jeg kiggede ind i restauranten og konstaterede, at buffeten både morgen og aften så meget kedelig ud og ret engelsk !!!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by RunAroundSuefrom Nicosia, Cyprus

Great Apartment!!!

Posted Jul 26, 2012
Pros: Its location to restaurants, shops, grocery stores, bars, all tourist amenities.
Cons: TV wasn't working.
Location: Perfect, 1/4 block from the main tourist strip.
The furniture was very, and I mean VERY, old. I suppose that doesn't really matter in the grand scheme of things, it worked. I didn't like that they wanted me to take out the air conditioning key when I left so broke their welded key ring apart, to get the room key separate. I know I wasted a bit of electricity, but I paid for it! No, I'm not saying the apartment was too expensive, but it could have been cheaper for one person. Nice size fridge, stove, oven, all that one needs for cooking and eating. Great location!!! Breakfast food in restaurant didn't look so good, My apartment had a pull out bed under the sofa so two could sleep in livingroom and two single beds in the bedroom. Great for a family or a couple on a budget or if you're staying long term. And the rooms were even big enough for some air mattresses.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Simonfrom Moscow, Russia

Nice hotel, situated in Protaras, clean room, pool

Posted May 27, 2012
Nice hotel, situated in Protaras, clean room, pool, sunbeds.
3 out of 5
Recommended
by debbie w

Posted May 11, 2012 on Hotels.com
very pleasant ,enjoyed our stay,great location